Όταν Μπήκε στην Κλινική, ζύγιζε 31 Κιλά. Σήμερα είναι μια Κούκλα Χάρη στο Instagram…

Η ανορεξία είναι μια από τις πιο επικίνδυνες ιατρικές καταστάσεις που μπορεί να αντιμετωπίσει κάποιος. Είναι μια διαταραχή που ουσιαστικά μας στρέφει εναντίον μας.

Όταν τα βαθιά ριζωμένα σωματικά ζητήματα δεν επιλυθούν, θα εκδηλωθούν με έναν τρόπο που δεν μπορούμε εύκολα να ξεπεράσουμε. Χάρη στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης, έχουμε τώρα την ευκαιρία να μιλήσουμε πιο ανοιχτά για τέτοια θέματα.

Υπάρχει πάντα μια καλή πιθανότητα να ανατρέξουμε σε κάποιον που περνάει ακριβώς το ίδιο πράγμα. Η ανορεξία μπορεί να γίνει θανατηφόρα αν δεν αντιμετωπιστεί και δυστυχώς, υπάρχουν πολλές νέες γυναίκες με αυτό το πρόβλημα.

Η Emelle είναι μια γυναίκα από την Αγγλία που αντιμετώπιζε μια ιδιαίτερα σοβαρή περίπτωση ανορεξίας.


Ήξερε ότι δεν μπορούσε να συνεχίσει να ζει με αυτόν τον τρόπο για πολύ. Στη χειρότερη περίπτωση, το σωματικό της βάρος είχε μειωθεί δυσανάλογα στα 31 κιλά. Δεν ήταν σε θέση να βρει κάποιο αγόρι.

Έτσι, η Emelle άρχισε να πιστεύει ότι ήταν πάρα πολύ χοντρή για να θεωρηθεί ελκυστική. Από εκεί και πέρα, η σχέση της με το φαγητό άρχισε να χαλάει εντελώς.

Αρνήθηκε να πιστέψει ότι υπήρχε πραγματικό πρόβλημα. Το σώμα της είχε προσαρμοστεί στο νέο της βάρος και σπάνια αισθάνονταν αδύναμη.

Αν και οι φίλοι και τα μέλη της οικογένειας της Emelle προσπαθούσαν να βοηθήσουν, εκείνη τους κατηγορούσε ότι προσπάθησαν να καταστρέψουν τη ζωή της.


Μόλις άρχισε να συνειδητοποιεί ότι είχε σοβαρή ανάγκη για βοήθεια, στράφηκε στο Instagram. Βρήκε πολλές χρήσιμες ιστορίες ανάκαμψης.

Η Emelle σύντομα άρχισε να επαναφέρει το βάρος της και να αναπτύσσει μια πολύ πιο υγιή σωματική διάπλαση ως αποτέλεσμα αυτής της ενθάρρυνσης.

Η Emelle ζυγίζει πλέον 55 κιλά και είναι χαρούμενη για αυτό. Τώρα, μοιράζεται την ιστορία της για να ενθαρρύνει άλλους.

Credit: goodfullness.net