Όταν Μπήκανε στο Μπάνιο Δεν Πίστευαν στα Μάτια τους. Αυτό που Έκανε η Νύφη, Ξεπερνάει Κάθε Φαντασία!
Www.true.gr

Όταν Μπήκανε στο Μπάνιο Δεν Πίστευαν στα Μάτια τους. Αυτό που Έκανε η Νύφη, Ξεπερνάει Κάθε Φαντασία!

Ενώ η μέρα του γάμου είναι από τις καλύτερες μέρες της ζωής σας, μπορεί να γίνει πολύ αγχωτική. Ακόμα και αν τα έχετε σχεδιάσει όλα, πάντα υπάρχουν πράγματα που μπορούν να πάνε στραβά.

Τι θα συμβεί εάν χρειαστεί να πάτε τουαλέτα;

Τα περισσότερα νυφικά είναι βαριά, με πολλά στρώματα και είναι σχεδόν αδύνατο να πας στο μπάνιο ενώ το φοράς.

Πιθανώς η μόνη λύση για τις νύφες είναι να έχουν μαζί μία παράνυμφο για να κρατάει το νυφικό. Αλλά προφανώς, αυτή δεν είναι και η καλύτερη λύση.

Εάν θέλετε να κρατήσετε την αξιοπρέπειά σας και να έχετε ηρεμία ενώ κάνετε την ανάγκη σας, σας έχουμε την λύση.


Η νύφη με το όνομα στο “Djsweeby” στο Facebook έλυσε το πρόβλημα αυτό αγοράζοντας μία τσάντα από το ΙΚΕΑ με μόλις $1.29.

Ναι, καλά διαβάσατε. Το μόνο που θα χρειαστείτε για να πάτε στο μπάνιο τη μέρα του γάμου σας είναι μία φτηνή τσάντα από το ΙΚΕΑ.

Μπορείτε να κόψετε μία τρύπα στο κάτω μέρος της και να την βάλετε γύρω από το νυφικό. Έτσι, θα λειτουργεί σαν μία ασπίδα, κρατώντας μέσα όλα τα στρώματα του νυφικού ώστε να κάνετε την δουλειά σας άνετα.


Η Djsweeby δημοσίευσε πρόσφατα αυτό το κόλπο αφού το χρησιμοποίησε τη μέρα του γάμου της. Επειδή για εκείνη δούλεψε πολύ καλά, θέλησε να το μοιραστεί και με άλλες νύφες.

Πρέπει να το παραδεχτείτε, είναι αρκετά έξυπνο! Για περισσότερες πληροφορίες για το πώς δουλεύει αυτό το κόλπο και φωτογραφίες για το πώς το χρησιμοποίησε αυτή η νύφη τη μέρα του γάμου της, ρίξτε μία ματιά στο βίντεο που ακολουθεί.

Πώς σας φαίνεται το κόλπο που προτείνει; Θα το δοκιμάζατε τη μέρα του γάμου σας;

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr