"Όταν Άνοιξε την Πάνα του Μωρού της στο Σπίτι μου, Δεν Μπορούσα να Πιστέψω στα Μάτια μου"
Www.true.gr

«Όταν Άνοιξε την Πάνα του Μωρού της στο Σπίτι μου, Δεν Μπορούσα να Πιστέψω στα Μάτια μου»

Όταν γίνετε γονέας, η αλλαγή πάνας, θα γίνει δεύτερη φύση σας. Για τους έμπειρους, το καθάρισμα των παιδιών και των ακαθαρσιών τους δεν είναι τίποτα.

Αυτές οι βόμβες βρόμας όμως, μπορούν να πιάσουν όσους δεν είναι γονείς, προ εκπλήξεως. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ένας ανώνυμος χρήστης, μίλησε για μια φίλη της μαμάς του και το πως αντέδρασε, όταν έπρεπε να χειριστεί μια τέτοια κατάσταση.

Η φίλη της είχε το θράσος να αλλάξει την πάνα του παιδιού της, μπροστά της

Αυτή η γυναίκα ξεκινά τη θέση της, λέγοντας ότι δεν είναι γονέας, οπότε ίσως είναι πιο ευαίσθητη στο να δει τα σκ@τ@ κάποιου άλλου. Ωστόσο, πέρασε το σαββατοκύριακο της με το να είναι ενοχλημένη, από τότε που μια φίλη της από το κολέγιο, ήρθε με το παιδί της στο σπίτι.

«Ενώ συζητούσαμε η φίλη μου, βγάζει ένα σεντόνι και μερικά μαντηλάκια κλπ., Τα βάζει στο χαλί και παρουσιάζει τα φρέσκα υλικά από την πάνα του μωρού της μπροστά στη μούρη μου».

Δεν είπε τίποτα εκείνη την στιγμή, αλλά αηδίασε πραγματικά.

Εξήγησε ότι στην αρχή ήταν μπερδεμένη ως προς το τι συνέβαινε και προσπάθησε να μην αηδιάσει, αλλά το πεπτικό της σύστημα είχε πλέον ένα «υπερβολικά έντονο άρωμα από κακά να το συνοδεύει».

«Συμφωνώ απόλυτα με το θηλασμό σε δημόσιους χώρους κλπ., Είναι κάτι που απλά δεν φέρει κανένα επιχείρημα εναντίον του. Γιατί θα πρέπει κανείς να φάει το μεσημεριανό του σε μια τουαλέτα», έγραφε. «Αλλά με την ίδια λογική, γιατί είναι αποδεκτό να αλλάζουμε μια πάνα στο σαλόνι, παρά σε ένα τέλεια εξοπλισμένο μπάνιο ή ένα οποιοδήποτε άλλο δωμάτιο που δεν θα πιούμε τσάι αμέσως μετά»;

Ως επαγγελματίας ιατρικής περίθαλψης, δεν θεωρεί πως σιχαίνεται όταν πρόκειται για σωματικά υγρά του ανθρώπου, αλλά οι ενέργειες αυτής της μαμάς θεώρησε πως είναι σοβαρά αγένεια απέναντι της. «Κατανοώ πως έχετε συνηθίσει πλήρως την εκροή του παιδιού σας και δεν σας ενοχλεί, αλλά να περιμένετε από όλους τους άλλους να το θεωρούν ευχάριστο θέαμα, μου φαίνεται παράλογο»


Θέλει να μάθει αν είναι παράλογο που εξακολουθεί να σκέφτεται το συμβάν με την αλλαγή της πάνας, ημέρες αργότερα.

Υπήρχαν ποικίλα σχόλια και αντιδράσεις από άτομα στο διαδίκτυο.

Μερικοί παίρνουν την πλευρά της και δεν θα άλλαζαν ποτέ μια πάνα χωρίς να ρωτήσουν την οικοδέσποινα πρώτα.

Άλλοι πιστεύουν ότι αυτό δεν είναι καν πρόβλημα και τα παίρνει όλα υπερβολικά.


Άλλοι εκνευρίστηκαν με το γεγονός, ότι ανέφερε τον δημόσιο θηλασμό.

Ας προσπαθήσουμε να θυμηθούμε ότι είμαστε όλοι άνθρωποι και κάποιοι μπορεί να είναι πιο ευαίσθητοι σε αυτό το θέμα από άλλους.

ΠΗΓΗ: thestir.cafemom.com

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr