Όταν Ανέβασε Φωτογραφίες της Χωρίς Σoυτιέν, όλοι την Έκραξαν. Ο Λόγος Όμως Ήταν Πολύ Σημαντικός...
Www.true.gr

Όταν Ανέβασε Φωτογραφίες της Χωρίς Σoυτιέν, όλοι την Έκραξαν. Ο Λόγος Όμως Ήταν Πολύ Σημαντικός…

Πιστεύουμε πως όλοι έχουν έστω ένα πράγμα στο σώμα τους για το οποίο δεν νιώθουν άνετα. Είτε είναι μεγάλα πόδια, ακμή ή περιττό δέρμα κάτω από τα χέρια, μπορεί μερικές φορές να είναι δύσκολο να αποδεχτούμε τα ψεγάδια μας.

Μία γυναίκα όχι μόνο αποδέχεται τον εαυτό της με όλα του τα ψεγάδια, αλλά δείχνει και σε όλους μας πως μπορούμε να κάνουμε το ίδιο.

Hello, I'm here to cause trouble. (Babygirl necklace from @imagegang)

A post shared by Chidera (@theslumflower) on

Η Chidera Eggerue, μία blogger, χρησιμοποιεί τον λογαριασμό της στα social media για να προωθήσει το να έχουμε θετική εικόνα για το σώμα μας και συγκεκριμένα για το στήθος.

«Έφτιαξα το hashtag #SaggyBoobsMatter γιατί οι γυναίκες ντρέπονται όταν το σώμα τους δεν φαίνεται ελκυστικό στα μάτια των αντρών. Το χαλαρό στήθος θεωρείται ελάττωμα και κάνει τις γυναίκες να νιώθουν ξένες  στην κοινωνία.»Χρησιμοποιώντας το hashtag, #SAGGYBOOBSMATTER και βγαίνοντας σε φωτογραφίες χωρίς να φοράει σουτιέν από μέσα, προσπαθεί να δείξει στους ανθρώπους πως θα πρέπει να αποδεχόμαστε το σώμα μας.

«Ένιωσα πως κανείς δεν εκπροσωπούσε το χαλαρό στήθος όταν προσπαθούσα να αγοράσω σουτιέν και έτσι κατάλαβα πως κάτι δεν πάει καλά στον τρόπο που ο κόσμος βλέπει το γυναικείο σώμα.»

Αυτή η τάση να έχουν όλοι το τέλειο σώμα έκανε την Eggerue να σκεφτεί σοβαρά να κάνει πλαστική επέμβαση. Τώρα όμως έχει αποδεχτεί το σώμα της και ελπίζει να κάνουν και άλλοι το ίδιο.

https://www.instagram.com/p/BcGLnUrB-7k/?utm_source=ig_embedΘέλει να εμπνεύσει τις γυναίκες μέσα από τα social media να αγαπήσουν πραγματικά τον εαυτό τους με όλα του τα ψεγάδια.

Δυστυχώς, πολλοί σχολιάζουν το στήθος της και της λένε πως είναι άσχημο και αποκρουστικό, αλλά τίποτα δεν φαίνεται να μπορεί να την σταματήσει.

«Ο απώτερος στόχος μου είναι απλά να κάνω το φυσικό να φαίνεται φυσιολογικό. Το στήθος είναι απλά στήθος.»

Credit: shared.com

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr