Όταν η Αλίκη κατέρρευσε! Το κλικ του φωτογράφου τη στιγμή που τηλεφωνούσε κλαίγοντας στην αστυνομία

Δεν έχουμε δει ποτέ την Αλίκη Βουγιουκλάκη σε κάποια φωτογραφία να κλαίει, πέρα από εκείνα τα κινηματογραφικά καρέ που η ηθοποιός κλήθηκε να ενσαρκώσει τον πόνο και τη λύπη ή τη συγκίνηση κάποιας ηρωίδας της.

Πρόσφατα βρήκε το φως της δημοσιότητας μία φωτογραφία της Αλίκης που την εικονίζει να έχει καταρρεύσει στο σπίτι της στον Θεολόγο. Αυτή η φωτογραφία δείχνει την Βουγιουκλάκη πίσω από τα φώτα και τη λάμψη να κλαίει καλώντας την αστυνομία για να καταγγείλει τον πρώην σύζυγό της.

Όπως αποκαλύπτει αφιέρωμα που ετοίμασε για την εκπομπή«Ελένη», η Κάλλια Καστάνη:

«Ήταν το 1975, την άνοιξη. Είχε μόλις χωρίσει με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ και η σχέση τους ισορροπούσε σε τεντωμένο σχοινί. Η Αλίκη είχε κανονίσει με τον Κλεισθένη, τον φωτογράφο και φίλο της, να ποζάρει στον Θεολόγο για ένα εξώφυλλο. Φτάνοντας όμως μέχρι εκεί, ανακάλυψε ότι ο Παπαμιχαήλ είχε αδειάσει το σπίτι παίρνοντας σχεδόν όλα της τα έπιπλα και τα προσωπικά αντικείμενα. Κατέρρευσε…

Εκείνο το απόγευμα ο Κλεισθένης έκανε ένα μόνο κλικ. Όχι την star Βουγιουκλάκη, την Αλίκη γυναίκα που τηλεφωνούσε κλαίγοντας στην αστυνομία. Μια σπάνια φωτογραφία που δόθηκε στη δημοσιότητα χρόνια μετά τον θάνατό της».

πηγή: thecaller.gr