Όσοι Γιατροί Είδαν τον Λαιμό της, είπαν Πως Δεν Έχει Πρόβλημα. Τελικά Ο Πονόλαιμος την Σκότωσε...
Www.true.gr

Όσοι Γιατροί Είδαν τον Λαιμό της, είπαν Πως Δεν Έχει Πρόβλημα. Τελικά Ο Πονόλαιμος την Σκότωσε…

Ένα 10χρονο κορίτσι από την Αυστραλία πέθανε αφού οι γιατροί απέτυχαν να διαγνώσουν την ασθένεια από την οποία έπασχε. Η Bridget Klingberg πήγε την κόρη της, Briony, στους γιατρούς στο Adelaide Hills της Αυστραλίας επειδή είχε πυρετό και πονούσε ο λαιμός της.

«Δεν έπινε το τσάι της. Η Briony αγαπούσε το φαγητό οπότε ξέραμε πως κάτι δεν πήγαινε καλά.»

Η Klingberg ισχυρίζεται πως πήγε την κόρη της σε πολλούς γιατρούς αλλά κανείς δεν κατάφερε να κάνει μία σωστή διάγνωση.

Οι γονείς της αρχικά ανησύχησαν επειδή δεν μπορούσε να καταπιεί και έκανε εμετό. Η πρώτη διάγνωση ήταν λοίμωξη στο λαιμό και της έδωσαν αντιβιωτικά.Όταν όμως χειροτέρεψε, την μετέφεραν στο νοσοκομείο παίδων, όπου οι γιατροί είδαν έλκη στον λαιμό της. Την έστειλαν σπίτι μία ώρα μετά και της είπαν να πάει ξανά σε γιατρό την επόμενη μέρα. Της έγραψαν στεροειδή για να μειωθεί το πρήξιμο στον λαιμό της.

Η Briony πήγε ξανά σε άλλον γιατρό και έκανε εξετάσεις αίματος αλλά την επόμενη μέρα που ξύπνησε δεν μπορούσε να ουρήσει. Ενώ πήγαιναν ξανά στο νοσοκομείο, η μικρή έπαθε μία κρίση στο πάρκινγκ και πέθανε.

Τελικά, κατάλαβαν ότι έπασχε από έρπη, ο οποίος είχε προκαλέσει όλα τα συμπτώματα. «Κανείς δεν έκανε σωστή διάγνωση. Μας έστελναν συνεχώς σπίτι και νόμιζα πως δεν ήταν κάτι σοβαρό. Εάν μας είχαν πει πως έπρεπε να μείνουμε μέσα, τώρα η κόρη μου θα ζούσε.»Τώρα, η Klingberg θρηνεί τον χαμό της κόρης της και σκέφτεται πώς θα μπορούσε να ήταν τα πράγματα αν είχε γίνει έγκαιρη διάγνωση.

«Δεν ήθελα να ξαναπάω στο νοσοκομείο γιατί μου είχαν πει να πάω αν χειροτερέψει… δεν είχε χειροτερέψει, απλά δεν γινόταν καλύτερα.»

Credit: americanow.com

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr