Όσα Κανείς δεν Γράφει: Η Περιπέτεια Υγείας του Βερύκιου και η Νοσηλεία στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο!

Αθόρυβα και διακριτικά πέρασε μια σοβαρή επιπλοκή της υγείας του πριν λίγα 24ωρα ο Δήμος Βερύκιος όταν εισήχθη εσπευσμένα στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο.

Ένα συρίγγιο στον γοφό βασάνισε τον τελευταίο καιρό τον γνωστό δημοσιογράφο και αντιπρόεδρο του Alpha ο οποίος ευτυχώς ξεπέρασε τον κίνδυνο και επέστρεψε σήμερα το πρωί στην ραδιοφωνική εκπομπή του.

Ο Δήμος Βερύκιος αποκάλυψε σε τηλεοπτική εκπομπή για την αιφνιδιαστική νοσηλεία του: «Εδώ και ένα χρόνο με ταλαιπωρεί ένα συρίγγιο. Την Παρασκευή πήγα στο νοσοκομείο για να πάρω αντιβίωση. Αλλά είχε κάνει υποτροπή και κρίθηκε αναγκαίο να μείνω εκεί για παρακολούθηση».


Ο ανατρεπτικός δημοσιογράφος είχε ένα συρίγγιο στον αριστερό γοφό, που τον ταλαιπωρεί και επειδή την Παρασκευή υποτροπίασε έπρεπε να μπει εσπευσμένα στο χειρουργείο για να ανοίξουν το απόστημα. Το αποτέλεσμα ήταν να του τοποθετήσουν παροχέτευση και με την καλλιέργεια του υγρού να του δοθεί η κατάλληλη αντιβίωση, ως πρώτη αντιμετώπιση.

Έπειτα, μόλις υποχωρήσει το οίδημα, και αφού περάσει κάποιο διάστημα, θα χρειαστεί να γίνει κανονικό χειρουργείο για να καθαριστεί το συρίγγιο.


Ευτυχώς προς το παρόν, όλα πήγαν καλά και ο Δήμος Βερύκιος επέστρεψε στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, αν και οι γιατροί του συνέστησαν μια περίοδο ξεκούρασης και ανάρρωσης!

Αυτα προς αποκατάσταση όσων εχω διαβάσει εδω και κάποιες ωρες και λυπάμαι πολύ…

ΠΗΓΗ: nassosblog.gr