Οριστικό Survivor Spoiler: Έσκασε τώρα και είναι Σίγουρο: Τελικά Αυτός ο Παίκτης Αποχωρεί Σήμερα!

Survivor 2018: Οι Διάσημοι θα στολίσουν κανονικότατα τους Μαχητές για την στρατηγική που ακολουθούν!

Μετά το συμβούλιο και τους δυο υποψήφιους προς αποχώρηση, την Εύη Σαλταφερίδου και τον Νικόλα Αγόρου, οι Διάσημοι «καρφώνουν» τον Πάνο Θεοδώρου ο οποίος έβγαλε στον τάκο την Εύη, η οποία τις περισσότερες φορές φέρνει νίκες στην ομάδα της.
Η μεν Κατερίνα Δαλάκα θα πει: «Φάνηκε ότι δεν κοιτάνε την ομάδα αλλά το ατομικό τους μέλλον»!

Ο δε Γιάννης Τσίλης λέει στην Μελίνα Μεταξά ότι ο Πάνος ψήφισε βάση στρατηγικής και της αναλύει τη σκέψη του…

Δείτε το αποκαλυπτικό τρέιλερ!

Οι Μαχητές χάνουν παίκτη απόψε στο Survivor και έχουμε την επιβεβαιωμένη διαρροή – spoiler για το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας. Ποιος παίκτες έχει ήδη αποχωρήσει;

Για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα υπήρξε ανατροπή στην πράξη, σε σχέση με το αποτέλεσμα στη μάχη για την ασυλία, αφού σε πείσμα των spoilers, που ήθελαν νικητές τους Μαχητές, οι Διάσημοι ήταν τελικά αυτοί που κατόρθωσαν να διατηρήσουν ακέραιες τις δυνάμεις τους.

Ετσι, Νίκος Αγόρου και Εύη Σαλταφερίδου τέθηκαν στην διάθεση του τηλεοπτικού κοινού, ως υποψήφιοι Μαχητές προς αποχώρηση και έχοντας ήδη αυτή η ψηφοφορία πραγματοποιηθεί εδώ και καιρό, με όλους τους συμμετέχοντες σε αυτή, έχουμε το οριστικό και επιβεβαιωμένο αποτέλεσμα, μέσα από το γύρισμα του επεισοδίου που θα προβληθεί απόψε από τον ΣΚΑΪ.


Σύμφωνα, λοιπόν, με τις πληροφορίες μας, η Ευη Σαλταφερίδου βρίσκεται ήδη εκτός παιχνιδιού, έχοντας συγκεντρώσει πολλές λιγότερες ψήφους από τον Αγόρου.