Οριστικό Survivor Spoiler: Δείτε ΠοιοΙ Παίκτες Πάνε στον Τελικό. Απίστευτη Ανατροπή σε ΟΛΑ τα Προγνωστικά

Kαθώς πλησιάζουμε προς τον μεγάλο τελικό του Survivor, το ενδιαφέρον κορυφώνεται με τους οκτώ παίκτες, που έχουν απομείνει, να διεκδικούν το πολυπόθητο έπαθλο των 100.000 ευρώ. Η αποχώρηση της τελευταίας κοπέλας, που είχε η ομάδα των Μαχητών, Εύης Σαλταφερίδου, αυτομάτως μετέτρεψε το παιχνίδι σε ατομικό.


Ο Ηλίας Γκότσης, ο Νικόλας Αγόρου, ο Πάνος Θεοδώρου, η Κατερίνα Δαλάκα, η Μελίνα Μεταξά, η Βιργινία Δικαιούλια, ο Χάρης Γιακουμάτος και ο Γιάννης Τσίλης είναι οι παίκτες που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο παιχνίδι.


Μεγάλη ανατροπή στο φετινό ριάλιτι δημιούργησε η εισαγωγή των αγώνων συμβόλων, αφού οι παίκτες, που έχουν συγκεντρώσει τα περισσότερα σύμβολα προκρίνονται απευθείας στον τελικό.


Σύμφωνα με τις διαρροές που κυκλοφορούν, φαίνεται πως η τελική τετράδα με βάση την 48ωρη ψηφοφορία, καθώς και τους νικητές των συμβόλων είναι τα δύο μεγάλα φαβορί, Κατερίνα Δαλάκα και Ηλίας Γκότσης, ενώ ακολουθεί η Μελίνα Μεταξά. Μεγάλη έκπληξη αποτελεί το όνομα του Χάρη Γιακουμάτου και ο πιθανός αποκλεισμός του Γιάννη Τσίλη.


«Κακά τα ψέματα, όλα καλά είναι σαν έπαθλα αλλά σαν αυτό δεν έχει» λέει ο Χάρης και η Δαλάκα τηρεί σιγή ιχθύος! Από την άλλη η Μελίνα είναι πιο χαλάρή αφού έχει τα λιγότερα! Ο Νικόλας δηλώνει προβληματισμένος ενώ η Βιργινία έτοιμη για όλα! Τι θα συμβεί; Υπομονή…. Δείτε το σχετικό βίντεο:


Προσοχή αν δεν θέλετε να μάθετε μην συνεχίσετε γιατί ακολουθεί σπόιλερ!

Δαλάκα και Ηλίας πάνε στον τελικό του symbol game!