Οριστικό Survivor Spoiler: Χαμός Σήμεραγια το Έπαθλο Άνεσης... Τεράστια Ανατροπή στο Τέλος για τους Νικητές.
Www.true.gr

Οριστικό Survivor Spoiler: Χαμός Σήμεραγια το Έπαθλο Άνεσης… Τεράστια Ανατροπή στο Τέλος για τους Νικητές.

Το Survivor επιστρέφει σήμερα στους τηλεοπτικούς δέκτες και άπαντες περιμένουν με ανυπομονησία την ανακοίνωση του Σάκη Τανιμανίδη που θα ανατρέψει τα δεδομένα.

Η «βόμβα» ωστόσο που αναμένεται να σκάσει δεν πρόκειται να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του κοινού που θα καθορίσει τις εξελίξεις, καθώς υπάρχει και αγώνισμα με σούπερ έπαθλο άνεσης!

Στα χέρια των… τηλεθεατών, οι οποίοι θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη του παιχνιδιού, περνά σήμερα Κυριακή (10/08) το Survivor.

Με το reality επιβίωσης να συμπληρώνει σε λίγες ημέρες πέντε μήνες τηλεοπτικού αέρα, όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος, ήρθε η ώρα οι τηλεθεατές να αναλάβουν… δράση!

Ο Σάκης Τανιμανίδης λοιπόν, αναμένεται σήμερα να θέσει στην ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού τους δέκα διαγωνιζόμενους που συνεχίζουν στο παιχνίδι.Οι επόμενες αποχωρήσεις θα γίνονται έτσι βάσει της κατάταξης που θα προκύψει από αυτήν τη 48ωρη ψηφοφορία που θα ξεκινήσει γύρω στα μεσάνυχτα.

Υπενθυμίζεται ότι η ίδια διαδικασία είχε γίνει και πέρυσι, ωστόσο τότε είχαν απομείνει εννέα παίκτες στο Survivor, δίνοντας στους τηλεθεατές τη δυνατότητα να ψηφίσουν τους αγαπημένους παίκτες για 24 ώρες.

Φέτος η παραγωγή αποφάσισε η ψηφοφορία να γίνει με δέκα παίκτες και για 48 ώρες!
Για δεύτερη φορά Διάσημοι και Μαχητές θα αγωνιστούν… νύκτα, σε ένα εντυπωσιακό στίβο και θα δώσουν μάχη για τα κρεβάτια, τα μαξιλάρια, αλλά και για τη διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο!

Από τη μία οι Διάσημοι, οι οποίοι που με την ψυχολογία στα ύψη, παρά την αποχώρηση του Μουρούτσου, κέρδισαν το τελευταίο έπαθλο και ταξίδεψαν στο μαγευτικό Μαϊάμι, ευελπιστώντας να κάνουν το… repeat και από την άλλη οι Μαχητές που «διψούν» για το έπαθλο άνεσης το οποίο δεν έχουν κατακτήσει εδώ και δύο εβδομάδες!
Θα πάρουν σήμερα την εκδίκησή τους;
Απίστευτη Ανατροπή σήμερα με Μεγάλους νικητές τους Μαχητές!!

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr