Οργισμένη η Ρούλα Κορομηλά με όσους χλεύασαν την εγκυμοσύνη της Μπαλατσινού λίγο πριν κλείσει τα 50
Www.true.gr

Οργισμένη η Ρούλα Κορομηλά με όσους χλεύασαν την εγκυμοσύνη της Μπαλατσινού λίγο πριν κλείσει τα 50

Η ανακοίνωση του ζεύγους Κικίλια – Μπαλατσινού ότι περιμένουν το πρώτο τους παιδί έγινε πρώτο θέμα σε ΜΜΕ αλλά και στα social media.

Το γεγονός ότι η Τζένη Μπαλατσινού, μετά τα τρία παιδιά που έχει αποκτήσει από τον γάμο της με τον Πέτρο Κωστόπουλο, έμεινε έγκυος στα 49 της, όχι μόνο προκάλεσε εντύπωση αλλά σχολιάστηκε έντονα από πολλούς κακεντρεχείς.Η Ρούλα Κορομηλά με μια χειμαρρώδη ανάρτηση απαντά σε όσους έσπευσαν να χαρακτηρίσουν πολύ μεγάλη για να γίνει μητέρα την κ. Μπαλατσινού και υπερασπίστηκε το δικαίωμα κάθε γυναίκας στη μητρότητα, ανεξαιρέτως ηλικίας ή κοινωνικής τάξης:

«Πραγματικά δεν αντιλαμβάνομαι γιατί τόσος θόρυβος και επικριτικά σχόλια για μια γυναίκα που θέλει να φέρει στον κόσμο το παιδί της; Όλες οι γυναίκες έχουν δικαίωμα στην μητρότητα αφού μπορούν. Όλες όμως. Κάθε ηλικίας, κοινωνικής τάξης, τετραγωνικών(!), μόνες, παντρεμένες , διάσημες, ανώνυμες, πλούσιες, φτωχές κλπ. Όλες τις σέβομαι, τις στηρίζω χαίρομαι και χειροκροτώ. Μπράβο σας!


Η μητρότητα και τα παιδιά, θεωρώ, πως σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να αποτελούν θέμα χλευασμού, τρολαρίσματος και εμπαθών σχολίων.

Βρήκα πολύ ενδιαφέρουσα την άποψη διαδικτυακού φίλου, του Skroutz: “ Καλό θα ήταν να πάψει ένα κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας να θεωρεί ότι ο διπλανός του οφείλει εξηγήσεις για όσα κάνει η όσα δεν κάνει στη ζωή του… Ας μάθουμε να χαιρόμαστε με τη χαρά του άλλου, γιατί τόσο σκοτάδι πια».

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr