Οργισμένη Ανακοίνωση Ολυμπιακού: «Πρώτη Φορά Παγκοσμίως Συμβαίνει κάτι Τέτοιο»!

Οργισμένη αντίδραση από τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό, μετά την πρωτοφανής απόφαση από το Μονομελές Πρωτοβάθμιο Δικαιοδοτικό όργανο της Ομοσπονδίας βόλεϊ (ΕΣΑΠ), να τιμωρήσει τους “ερυθρόλευκους” για επεισόδια που έγιναν μεταξύ οπαδών των Πειραιωτών και του Παναθηναϊκού, μακρυά από το γήπεδο!

Πιο συγκεκριμένα, ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός τιμωρήθηκε με 1500 ευρώ πρόστιμο, για τα επεισόδια που έγιναν έξω από τον σύνδεσμο των “ερυθρόλευκων” στην Καλλιθέα, μεταξύ οπαδών των Πειραιωτών και του Παναθηναϊκού!

Η Ομοσπονδία βόλεϊ προχώρησε στην πρωτοφανή κίνηση να τιμωρήσει τον Ερασιτέχνη για επεισόδια μακριά από το γήπεδο, την ώρα που διεξαγόταν η αναμέτρηση Εθνικός – Παναθηναϊκός, για το Κύπελλο Ελλάδας.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού αναφέρει

«Η αιχμαλωσία του ελληνικού αθλητισμού από ανεξήγητες λογικές συνεχίζεται.


Ο Σύλλογος μας κλήθηκε δυο φορές να απολογηθεί (και τιμωρήθηκε ήδη την πρώτη από αυτές) για επεισόδια με τα οποία δεν έχει την παραμικρή σχέση και δεν θα μπορούσε να έχει, αφού δεν έλαβαν χώρα σε αθλητική εγκατάσταση που αγωνιζόταν η ομάδα μας και δεν προκύπτει από πουθενά κάποια σχέση του Ολυμπιακού Συνδέσμου Φιλάθλων Πειραιώς με αυτά.

Επαναλαμβάνουμε γιατί είναι δύσκολο να το συλλάβει ανθρώπινος νους ΑΥΤΟ:

Ο Ολυμπιακός κλήθηκε και τιμωρήθηκε από το Μονομελές Πρωτοβάθμιο Δικαιοδοτικό όργανο της Ομοσπονδίας βόλεϊ (ΕΣΑΠ) και την Πρόεδρο του δικαιοδοτικού οργάνου Βασιλική Παπαστεργίου για επεισόδια που έγιναν στο δρόμο, σε γειτονιές!

Και όχι σε γήπεδο που αγωνιζόταν ως γηπεδούχος ή ως φιλοξενούμενη κάποια ομάδα μας!


Πρέπει να είναι η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ που συμβαίνει κάτι τέτοιο και καλούμε την Πολιτεία, τον Υφυπουργό κ. Βασιλειάδη και την Ομοσπονδία του βόλεϊ να πάρει θέση απέναντι σε αυτή την αντιμετώπιση που ανοίγει τον ασκό του Αιόλου και καθιστά τα σωματεία υπεύθυνα για οποιαδήποτε εκδήλωση βίας οπουδήποτε στην χώρα!

Επίσης καλούμε τον κ. Κοντονή, πρώην Υφυπουργό Αθλητισμού και νυν Δικαιοσύνης να πάρει θέση για την πρωτοφανή αυτή δικαστική αντιμετώπιση-τιμωρία ενός αθλητικού Ερασιτεχνικού Σωματείου.

Αυτές οι αποφάσεις θυμίζουν άλλες εποχές και δεν θα αφήσουμε να επικρατήσουν αυτές οι λογικές. Εξετάζουμε όλα τα ενδεχόμενα».

ΠΗΓΗ: newsit.gr