Οργή των Ομογενών …Να μην πατήσει κανείς πολιτικός στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου.
Www.true.gr

Οργή των Ομογενών …Να μην πατήσει κανείς πολιτικός στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου.

Την οργή των πολιτών τόσο στο εσωτερικό, όσο και στο εξωτερικό της χώρας συνεχίζει να προκαλεί στους Έλληνες η Συμφωνία των Πρεσπών, την οποία η κυβέρνηση μαζί με του πρόθυμους ψήφισαν κόντρα στη συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών.

Οι Έλληνες που εξέφραζαν από την πρώτη στιγμή τη διαφωνία τους στη μετονομασία των Σκοπίων σε «Βόρεια Μακεδονία» ,εκφράζουν όπου σταθούν και όπου βρεθούν τη δυσαρέσκεια τους.

Μάλιστα, αυτή η δυσαρέσκεια έχει περάσει τα σύνορα της Ελλάδας και έχει φτάσει μέχρι την ομογένεια σε και Αυστραλία.
Συγκεκριμένα, στη Νέα Υόρκη οι ομογενείς αποφάσισαν φέτος για πρώτη φορά να μην καλέσουν κανένα μέλος του Ελληνικού Κοινοβουλίου σμτην παρέλαση της 25ης Μαρτίου.

Όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Επιτροπής Παρέλασης, Πέτρος Γαλάτουλας, για πρώτη φορά, αποφασίστηκε ομόφωνα να μην σταλεί η οποιαδήποτε πρόσκληση προς τα μέλη του Ελληνικού Κοινοβουλίου καθώς η ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών έχει εξοργίσει την πλειοψηφία της ομογένειας.
«Για μας τους ομογενείς αποτελεί μία μαύρη σελίδα στην ιστορία η ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών. Αποφασίσαμε ομόφωνα, η μεγαλύτερη παρέλαση του Ελληνισμού, να γίνει χωρίς την παρουσία μελών της κυβέρνησης αλλά και γενικότερα χωρίς βουλευτές» αναφέρει χαρακτηριστικά σύμφωνα με το newgreektv.com, και συνεχίζει:

«Είναι μια απόφαση που έχει σκοπό να στέλνει ένα δυνατό μήνυμα ότι η διασπορά, που πρωτοστάτησε στις κινητοποιήσεις ενάντια στη Συμφωνία των Πρεσπών, είναι βαθιά δυσαρεστημένη από τον τρόπο που αγνοείται ο ελληνικός λαός αναφορικά με τις εθνικές μας υποθέσεις».

Μάλιστα, προανήγγειλε περισσότερα μέτρα σε αυτή την κατεύθυνση. «Βρισκόμαστε στη διαδικασία λήψης περισσότερων αποφάσεων καθώς η στάση μας απέναντι στην ελληνική πολιτική σκηνή αναμένεται να σκληρυνθεί ακόμη περισσότερο», ολοκλήρωσε.

ΠΗΓΗ: veteranos.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr