Οργή και Θλίψη: Πρόστιμο Εκατοντάδων Ευρώ στην 90χρονη Γιαγιά που Πουλούσε «Τερλίκια»
Www.true.gr

Οργή και Θλίψη: Πρόστιμο Εκατοντάδων Ευρώ στην 90χρονη Γιαγιά που Πουλούσε «Τερλίκια»

Πρόστιμο ύψους 200 ευρώ επέβαλε η Αστυνομική Διεύθυνσης Θεσσαλονίκη στην 90χρονη που συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα, σε λαϊκή αγορά στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης, επειδή πουλούσε χωρίς άδεια μάλλινα πλεκτά παντοφλάκια, γνωστά ως τερλίκια.

Η παράβαση για την οποία η 90χρονη καλείται να πληρώσει 200 ευρώ αφορά την «έλλειψη άδειας σε πλανόδιο εμπόριο για την άσκηση του οποίου δεν χρησιμοποιήθηκε αυτοκινούμενο όχημα».

Το έγγραφο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης φέρει ημερομηνία 19 Μαρτίου, όταν και συνελήφθη η ηλικιωμένη γυναίκα, ενώ αναγράφονται και τα κατασχεθέντα προϊόντα: τέσσερις μαντήλες μεγάλες, επτά μαντήλες μικρές και 10 ζευγάρια πλεκτές κάλτσες.

Η υπόθεση της εν λόγω σύλληψης και η μεταχείριση της ηλικιωμένης γυναίκας από πλευράς των αστυνομικών, δημιούργησε πλήθος αντιδράσεων στην κοινή γνώμη. Σε βίντεο – ντοκουμέντο απεικονίζονται οι αστυνομικοί να χλευάζουν την 90χρονη γιαγιά κατά τη λήψη των δακτυλικών της αποτυπωμάτων.


Για την υπόθεση, η ΕΛ.ΑΣ. διέταξε τη διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης, η οποία σύμφωνα με δηλώσεις του προέδρου της Ένωσης Αστυνομικών Θεσσαλονίκης, Θεόδωρου Τσαϊρίδη, δεν αφορά τις συνθήκες υπό τις οποίες συνελήφθη η ηλικιωμένη γυναίκα, αλλά το ότι υπήρξε βιντεοσκόπηση εντός του αστυνομικού τμήματος.

Δείτε στην gallery που ακολουθεί το έγγραφο με το πρόστιμο που καλείται να πληρώσει η 90χρονη ήρθε σήμερα στο φως της δημοσιότητας.


ΠΗΓΗ: newsbomb.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr