Οργή και Φρίκη... Κέρδισαν στο ΚΙΝΟ Μπροστά στους Λάθος Ανθρώπους. Πανικός μετά τα Χαμόγελα...
Www.true.gr

Οργή και Φρίκη… Κέρδισαν στο ΚΙΝΟ Μπροστά στους Λάθος Ανθρώπους. Πανικός μετά τα Χαμόγελα…

Πόνταραν στο ΚΙΝΟ και η κλήρωση τους έκανε το χατίρι. Τα πράγματα όμως δεν κύλησαν όπως πίστευαν στη συνέχεια…

Το βράδυ της 22ας Φεβρουαρίου ήταν τυχερό για λίγα μόνο λεπτά για τους δύο αλλοδαπούς από το Μπαγκλαντές. Οι δύο νεαροί άνδρες που μένουν στην περιοχή της Βάρδας και εργάζονται ως εργάτες γης, βρέθηκαν το βράδυ της Πέμπτης σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ της περιοχής.

Εκεί έπαιξαν ΚΙΝΟ και κέρδισαν το ποσόν των 1.200 ευρώ. Η ίδια η τύχη τους όμως προκάλεσε και τη μοίρα τους.

Δύο άτομα, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, Έλληνες ηλικίας 20 και 24 ετών κάτοικοι Βάρδας και Νέας Μανωλάδας, σχεδίασαν τον τρόπο που θα άρπαζαν τα χρήματα από τους δύο αλλοδαπούς.



Όταν λοιπόν οι δύο τυχεροί έφυγαν με το ποδήλατο από το κατάστημα οι δύο φερόμενοι ως δράστες τους ακολούθησαν με το αυτοκίνητό τους και σε κάποιο απόμερο σημείο τους σταμάτησαν, τους απείλησαν, χειροδίκησαν σε βάρος τους και τους λήστεψαν. Αμέσως μετά απομακρύνθηκαν με τα 1.200 ευρώ στην τσέπη τους.

Λίγες ώρες αργότερα και ενώ είχε ξημερώσει, άνδρες του αστυνομικού τμήματος Βουπρασίας περνούσαν χειροπέδες στους δύο φερόμενους ως δράστες αφού τα θύματα κατήγγειλαν το γεγονός στην αστυνομία.



Είχαν συγκρατήσει μέσα στο σκοτάδι τον αριθμό κυκλοφορίας του ΙΧ , το χρώμα και την μάρκα ενώ σύμφωνα με πληροφορίες αναγνώρισαν τον ένα από τους δύο. Οι δύο Έλληνες οδηγήθηκαν στο ΑΤ Βουπρασίας χωρίς να ομολογήσουν την πράξη τους και στη συνέχεια προσήχθησαν στο Δικαστικό Μέγαρο Αμαλιάδας.

Εκεί τους ασκήθηκε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος και την Δευτέρα θα οδηγηθούν ενώπιον του ανακριτή. Παρόμοια περίπτωση σε βάρος Μπαγκλαντεσιανών είχε συμβεί στην ίδια περιοχή και τον Σεπτέμβριο του 2016.

Πηγή: patrisnews.com

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr