Οργή Καμίνη για τη διακίνηση ναρκωτικών στο κέντρο της Αθήνας: «Χτυπώ τις πόρτες των υπουργείων, αλλά»

«Χρήση ναρκωτικών δεν υφίσταται πια στο Πεδίον του Άρεως, αλλά απλώθηκε σε όλη την υπόλοιπη Αθήνα, με εκατοντάδες ναρκομανείς να κάνουν την ένεσή τους και τη χρήση δημόσια, ενώ δημόσια γίνεται και το εμπόριο ναρκωτικών» επισήμανε μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο δήμαρχος Αθηνών, Γιώργος Καμίνης.

Ο κ. Καμίνης κατήγγειλε στην συνέχεια, ότι στις επανειλημμένες οχλήσεις του για το θέμα αυτό συνάντησε την αδιαφορία της Πολιτείας.


«Πολλά χρόνια χτυπώ και τις πόρτες του υπουργείου Δικαιοσύνης και του υπουργού Υγείας, που δεν καταδέχτηκε καν να μου απαντήσει, είχα ζητήσει την παραίτηση Τόσκα και δυστυχώς δικαιώθηκα καθυστερημένα» είπε χαρακτηριστικά.

O Γιώργος Καμίνης δήλωσε ότι είναι ευθύνη της Πολιτείας να φροντίσει τους τοξικοεξαρτημένους, υπογραμμίζοντας πως: «Είναι και θέμα αστυνομικής καταστολής, αλλά και θεραπείας, είναι άρρωστοι, και πρέπει κάποιος να τους φροντίσει».
Όπως είπε, χρειάζεται καλύτερη αστυνόμευση, και ειδικά για τους χρήστες που βρίσκονται στο τελευταίο στάδιο θα πρέπει να γίνουν χώροι εποπτευόμενης χρήσης ναρκωτικών ουσιών όπως γίνεται σε μεγάλες πόλεις.

πηγη: thecaller.gr