Θύελλα αντιδράσεων προκλήθηκε στο twitter κατά τη διάρκεια της εκπομπής της Ζήνας Κουτσελίνη στο μεσημέρι της Τετάρτης. Στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» μεταδόθηκαν και πάλι νέες πληροφορίες για την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα.

Καλεσμένος στο στούντιο ήταν και ο Θανάσης Κατερινόπουλος. Ο απόστρατος αξιωματικός της αστυνομίας έχει σχολιάσει πολλάκις τις εξελίξεις της υπόθεσης που έχει συνταράξει το πανελλήνιο τις τελευταίες εβδομάδες.

Ωστόσο, μία ερώτηση της παρουσιάστριας έφερε πανικό στο twitter.

Όταν συζητήθηκε το ζήτημα της μεταφοράς των οργάνων της μικρής Ίριδας από τον Μάνο Δασκαλάκη, η Ζήνα Κουτσελίνη ρώτησε τον Θανάση Κατερινόπουλο, αν θα μετέφερε ο ίδιος τα όργανα του παιδιού του. Η αναφορά αυτή της παρουσιάστριας εξόργισε το κοινό αφού είναι γνωστό ότι ο απόστρατος αξιωματικός έχει χάσει τον γιο του και μάλιστα σχετικά πρόσφατα.

Η Ζήνα Κουτσελίνη πληροφορήθηκε στον αέρα της εκπομπής τις έντονες αντιδράσεις του κόσμου και προχώρησε στην παρακάτω δήλωση:

«Αγαπητοί μου τηλεθεατές εδώ κάνουμε παρέα. Αν θέλετε να αποκόβετε λέξεις και φράσεις, δεν σας τιμά καθόλου. Είπα πολύ συγκεκριμένα πράγματα όταν μιλήσαμε για μεταφορά οργάνων από τον Μάνο Δασκαλάκη. Θα σας παρακαλέσω πάρα πολύ, ρώτησα ευθέως όλους τους καλεσμένους, αν θα είχαν αυτή τη δύναμη, να μεταφέρουν τα όργανα του δικού τους παιδιού κι έτσι ρώτησα και τον κύριο Κατερινόπουλο. Κύριε Κατερινόπουλε, γιατί έχει γίνει ένας χαμός γιατί εγώ σας έχω φέρει σε δύσκολη θέση που ρώτησα, ήταν ένα κομμάτι κουβέντας, να το ξεκαθαρίσουμε».

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος, πρόσθεσε:

«Είναι έτσι κι εγώ ευθέως απαντώ, ότι δεν θα είχα τη δύναμη να μεταφέρω τα όργανα του τεθνεώτος παιδιού μου, αφενός κι αφετέρου είπα ότι το πλαίσιο αυτό θα πρέπει να αλλάξει. Είναι άλλο πράγμα να μεταφέρει κάποιος τα όργανα συγγενή ανθρώπου που πέθανε κι είναι άλλο πράγμα να μεταφέρει κάποια δείγματα οργάνων ανθρώπου που είναι εν ζωή για να γίνουν εξετάσεις, κι αυτό είναι απαράδεκτο. Και το πρώτο είναι χειρότερο γιατί μπορεί να υποστεί χίλια δυο πράγματα και κατά τη διαδρομή».

Στη συνέχεια φανερά εκνευρισμένη και αφού ο κύριος Κατερινόπουλος ολοκλήρωσε τη δήλωσή του, η Ζήνα Κουτσελίνη στράφηκε προς την κάμερα και είπε: «Αυτοί που σας καθοδηγούν, σας καθοδηγούν λάθος, κι ο νοών νοείτω. Στο παιχνίδι σας δεν παίζω».