Βόμβες στην υπόθεση της Δώρας. Ο Δολοφόνος το ορφανο DNA και η μισή αλήθεια του GPS

Παρακολουθώ απο πολύ κοντά τις εξελίξεις για τον θάνατο της Δώρας που έχει συγκλονίσει την Ελλάδα. Και το κάνω με μεγάλη προσοχή καθώς η έρευνα της αστυνομίας είναι σε εξέλιξη και πολλά στοιχεία έρχονται με μεγάλη δυσκολία στο φώς της δημοσιότητας. Ωστόσο υπάρχουν εξελίξεις που προκαλούν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

Καταρχάς ένας εκ των συγγενών που πονάει πολύ για την απώλεια της Δώρας ζήτησε απο κορυφαίο ντετέκτιβ να αναλάβει να βοηθήσει τις αρχές. Πρόκειται για έναν απο τους πιο σημαντικούς επαγγελματίες του χώρου ο οποίος ωστόσο έχει ξεκαθαρίσει σε όλους τους τόπνους ότι δεν τον ενδιαφέρει να βγαίνει στα κανάλια.
Το δεύτερο στοιχείο είναι πώς μέχρι την ώρα που μιλάμε και γράφουμε το DNA που έχει εντοπιστεί είναι “ορφανό”. Κάτι που δυσκολεύει πολύ τις έρευνες των διωκτικών αρχών. Μέχρι ωστόσο αυτή την ώρα.

Το τρίτο στοιχείο αφορά στον Δολοφόνο ή στην Δολοφόνο. Το σενάριο που τον-την ήθελε να λυγίζει σίδερα και να πηδάει μάντρα περίπου δυο μέτρων δεν ισχύει. Επισκέφτηκα το νεκροταφείο χθές το απόγευμα και διαπίστωσα πώς απο το σημείο που έγινε το φονικό μέχρι την κεντρική έξοδο ο χρόνος είναι περίπου 95 δευτερόλεπτα με χαλαρό περπάτημα και όχι τρέχοντας. Δεν υπάρχουν κάμερες. Δεν υπάρχει τρόπος να έχει καταγραφεί το πρόσωπό του-της.

Και το σημαντικότερο στοιχείο που συνιστά κυρίως εύλογο ερωτηματικό τόσο για μένα αλλά και τους αστυνομικούς. Το έγκλημα έλαβε χώρα στις 17.00 και ο πατέρας πέρασε με το ταξί του μετά τις 19.00. Αλήθεια την ώρα που έγινε το έγκλημα… το Gps που έδειχνε ότι βρισκόταν ο πατέρας; Υπάρχουν αυτά τα στοιχεία στην Αστυνομία; Και αν ναι… γιατί δεν μας λέει αν όχι ο ίδιος που είναι σε σοκ αλλά κάποιος άλλος που βρισκόταν την ώρα που σκότωναν την Δώρα για να σταματήσει όλο αυτό το γαϊτανάκι κατηγοριών που έχει εισπράξει;

Πηγή blogs.gossip-tv.gr