Μ. Λεμπιδάκης: "Το κρεβάτι του Τρόμου" και οι Πρώτες φωτογραφίες από το κρησφύγετο που τον κρατούσαν όμηρο.
Www.true.gr

Μ. Λεμπιδάκης: «Το κρεβάτι του Τρόμου» και οι Πρώτες φωτογραφίες από το κρησφύγετο που τον κρατούσαν όμηρο.

Το iefimerida δημοσιεύει κατ’ αποκλειστικότητα τις φωτογραφίες από το τελευταίο κρησφύγετο που κρατούσαν οι απαγωγείς του τον επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη.
Πρόκειται για το σημείο από το οποίο οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. απελευθέρωσαν τον επιχειρηματία μετά από 186 αγωνιώδεις ημέρες ομηρίας.

Οπως ο ίδιος ο Μιχάλης Λεμπιδάκης είπε στους αστυνομικούς, επρόκειτο για το 6ο κρησφύγετο που τον μετέφεραν για να μην εντοπιστούν.

Από τις 30 Μαρτίου 2017, οπότε και απήγαγαν τον 53χρονο επιχειρηματία, οι απαγωγείς είχαν αλλάξει τουλάχιστον πέντε κρησφύγετα, μεταξύ των οποίων και ένα μιτάτο (κατάλυμα βοσκού), όπου υπήρχαν μάλιστα πολλοί ψύλλοι, που τον ταλαιπώρησαν αφάνταστα.

Το τελευταίο κρησφύγετο όπου κρατούνταν πριν απελευθερωθεί, ήταν στον πρώτο όροφο και αποτελείται από ένα δωμάτιο και μερικούς βοηθητικούς χώρους. Το οίκημα στεγάζεται πάνω από την μάντρα αυτοκινήτων στο 5ο χιλιόμετρο Ρεθύμνου-Χανίων.

Μια ξύλινη μικρή σκάλα οδηγούσε στον πρώτο όροφο και στο δωμάτιο ομηρίας του 53χρονου επιχειρηματία.

Ενα διπλό στρώμα στο πάτωμα, ένας αργαλειός (προφανώς, στο βαρύ αντικείμενο, έδεναν την άλλη άκρη της αλυσίδας του Μ. Λεμπιδάκη) ένα καλοριφέρ και ένα σκαμπό είναι τα μοναδικά αντικείμενα που περιστοίχιζαν τον επιχειρηματία.


Δείτε τις αποκλειστικές φωτογραφίες!
Πηγή stroumfaki.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr