Εικόνες Σοκ από Σατανιστικό Πάρτι Μαθητών, με Σύριγγες, Πεντάλφες και Κομμένα Κεφάλια. «Σκληρές Εικόνες»

Έφηβοι μαθητές και μαθήτριες, ορισμένοι εξ αυτών ημίγυμνοι, άλλοι με emo και goth στυλ, να επιδίδονται σε μία σειρά αλλοπρόσαλλων «τελετουργικών»

Οι φωτογραφίες που έρχονται από ένα πάρτι σε ένα από τα πλέον γνωστά και υψηλού κύρους σχολεία της Ρωσίας προκαλούν ανατριχίλα και έχουν γίνει… viral.

«Πρωταγωνιστές» στο πάρτι του σχολείου που βρίσκεται στο Καλίνινγκραντ ήταν μία γουρουνοκεφαλή, σύριγγες γεμάτες με αίμα και μία πεντάλφα, ενώ σύμφωνα με το Russia Today, είχε λάβει την έγκριση τις διοίκησης.

 

Στις φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στην σελίδα του συμβουλίου των μαθητών στο Instagram διακρίνονται έφηβοι μαθητές και μαθήτριες, ορισμένοι εξ αυτών ημίγυμνοι, άλλοι με emo και goth στυλ, να επιδίδονται σε μία σειρά αλλοπρόσαλλων «τελετών», όπως το να πιάνουν με γυμνά χέρια το κεφάλι ενός γουρουνιού, να βάζουν έναν συμμαθητή τους να ξαπλώσει επάνω σε μια πεντάλφα στο πάτωμα μιας αίθουσας. Οι μαθητές μάλιστα, έκαναν και live stream το πάρτι.

Οι αυθεντικές φωτογραφίες έχουν διαγραφεί από το λογαριασμό, ωστόσο screenshots αναρτήθηκαν στην ειδησεογραφική ιστοσελίδα του Καλίνινγκραντ exclav.ru.


Σε άλλες φωτογραφίες φαίνονται σύριγγες γεμάτες με κάτι που μιάζει με αίμα διασκορπισμένες πάνω σε ένα γραφείο με αναμμένα κεριά και δεκάδες προφυλακτικά διπλα σε μπουκάλια βότκας που δεν θα μπορούσαν να λείπουν από την… ατμόσφαιρα του πάρτι

Οι μαθητές φαίνονται να απολαμβάνουν το πάρτι, ενώ σε άλλη φωτογραφία ορισμένοι από αυτούς βουτούν το κεφάλι ενός κοριτσιού μέσα σε μία λευκή σκόνη -αγνώστου ταυτότητος

Το οργιώδες πάρτι έλαβε χώρα σε διάφορες αίθουσες του σχολείο, αλλά το κεφάλι του γουρουνιού εμφανίστηκε στην αίθουσα χημείας.


 

 

Πηγή protothema.gr