Ολη η Αλήθεια που Κρύβουν τα Όνειρα μας. Κι όμως όταν Δείτε ΤΙ σημαίνουν για την Ζωή σας θα Πάθετε Πλάκα.
Www.true.gr

Ολη η Αλήθεια που Κρύβουν τα Όνειρα μας. Κι όμως όταν Δείτε ΤΙ σημαίνουν για την Ζωή σας θα Πάθετε Πλάκα.

Εάν είστε το είδος του ατόμου που βλέπει πολλά ζωντανά όνειρα και τα θυμάστε όταν ξυπνάτε, αυτό μπορεί να είναι σαν ένα παζλ που προσπαθείτε να εξηγήσετε τις έννοιες των εικόνων που βλέπετε ενώ κοιμάστε.

Τις περισσότερες φορές, τα όνειρα μας στέλνουν μηνύματα που το συνειδητό μυαλό μας δεν μπορεί να καταλάβει όταν είμαστε ξύπνιοι και αυτά τα μηνύματα μας βοηθούν να καταλάβουμε τι πρέπει να κάνουμε.

Ο ψυχολόγος Ian Wallace, ο οποίος έχει ερμηνεύσει πάνω από 150.000 όνειρα κατά τη διάρκεια της 30ετούς εμπειρίας του ως αναλυτής ονείρων, έχει συγκεντρώσει μια λίστα με εννέα συνηθισμένα περιστατικά ονείρων και εξηγεί τι μπορούν να σημαίνουν στη ζωή μας:

#1 Όταν πέφτεις

Εάν βλέπετε συχνά ότι πέφτετε στο όνειρό σας, αυτό σημαίνει ότι κρέμεστε από ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, μια κατάσταση ή θέση στη ζωή σας. Πρέπει να αποδεσμευτείτε και να απελευθερώσετε το άγχος σας.

# 2 Ανακαλύπτοντας ένα αχρησιμοποίητο δωμάτιο

Εάν βλέπετε συχνά ότι βρίσκεστε σε ένα εγκαταλελειμμένο δωμάτιο ή μέρος που επισκέπτεστε πρώτη φορά, μπορεί να σημαίνει ότι είστε στα πρόθυρα της ανακάλυψης ή έχετε ανακαλύψει πρόσφατα ένα μέχρι τώρα άγνωστο ταλέντο ή δεξιότητα.

# 3 Ανησυχία για εξετάσεις, παρουσίαση ή ομιλίαΑνεξάρτητα από το πόση προετοιμασία έχετε κάνει για μια σημαντική επερχόμενη εκδήλωση, ο φόβος της αποτυχίας θα δημιουργεί πάντα όνειρα όπως αυτά. Είναι το υποσυνείδητό μας που μας λέει ότι θέτουμε τόσο μεγάλη πίεση στον εαυτό μας για να πετύχουμε.

#4 Βλέπετε ότι πετάτε

Αυτά τα όνειρα δείχνουν την ελευθερία ή την απελευθέρωση μετά από μια σημαντική απόφαση, ιδιαίτερα πάνω σε ένα θέμα που προκαλεί ανησυχία και άγχος. Σημαίνουν επίσης ότι είμαστε πνευματικά έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις.

# 5. Παγιδευμένοι σε ένα όχημα εκτός ελέγχου

Είτε το όχημα είναι αυτοκίνητο, βάρκα, αεροπλάνο ή τρένο, το συναίσθημα του να είσαι κλεισμένος μέσα σε ένα όχημα εκτός ελέγχου, δείχνει μια ανησυχία ότι είστε εκτός ελέγχου σε μια συγκεκριμένη κατάσταση.

Μπορεί επίσης να σημάνει μια ανησυχία για το ότι δεν είστε σε θέση να αναλάβετε τη δική σας πορεία προς την επιτυχία.

#6 Είστε γυμνοί μπροστά σε κόσμοΤο όνειρο δείχνει να ανησυχείτε για το ότι είσαστε ευάλωτοι κατά τη διάρκεια των αφυπνιστικών σας ωρών και για την έλλειψη εμπιστοσύνης στις δικές σας ικανότητες.

# 7. Θέλετε να ξελαφρώσετε και δεν βρίσκετε τουαλέτα

Μια συγκεκριμένη ψυχολογική ερμηνεία αυτής της επαναλαμβανόμενης κατάστασης στα όνειρα, δείχνει ότι δεν είστε σε θέση να εκφράσετε τα συναισθήματα και τις ανάγκες σας στην πραγματική ζωή.

# Πέφτουν τα δόντια σας

Σημαίνει ένα αίσθημα αδυναμίας ή αποτυχίας κατά τη διάρκεια των ωρών αφυπνίσεως. Τα δόντια συμβολίζουν την εμπιστοσύνη. Όταν πέφτουν μέσα σε ένα όνειρο, σημαίνει απώλεια αυτοπεποίθησης και ζωτικότητας.

# 9. Σας κυνηγάει κάτι ή κάποιος

Δείχνει ότι πρέπει να αντιμετωπίσετε ορισμένα ζητήματα που σας μαστίζουν, αλλά δεν ξέρετε πώς να το κάνετε. Αυτά τα θέματα εκδηλώνονται ως οντότητες που σας κυνηγούν στα όνειρά σας.

Credit: elitereaders.com

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr