Λάρισα: Κοίταξε την Aκτινογραφία και έδωσε στη δημοσιότητα τη Γνωμάτευση των γιατρών – Η Oργή της κοπέλας.

Η 26χρονη από τη Λάρισα πήγε στο νοσοκομείο και οι γιατροί την έστειλαν να βγάλει ακτινογραφία. Η ιατρική βεβαίωση κάνει το γύρο του διαδικτύου…
«Κληρονόμησε» ένα βαρύ κάταγμα στο δεξί της χέρι, επιχειρώντας απλά να διασχίσει την Μ. Αλεξάνδρου στη Λάρισα για να περάσει απέναντι στην Κεντρική Πλατεία. Η 26χρονη Λαρισαία, είναι μια από τις αρκετές περιπτώσεις κατοίκων της πόλης, που είχαν την κακή τύχη να τραυματιστούν από τα έργα τα οποία γίνονται στην Λάρισα τους τελευταίους μήνες.

Η κοπέλα την περασμένη Δευτέρα το απόγευμα (27-08-2018) προχωρούσε διασχίζοντας την Μ. Αλεξάνδρου στην οποία εκτελούνται εργασίες, ως γνωστόν, για ανακατασκευή του δρόμου. Καίτοι είχε επισταμένη την προσοχή της όπως όλοι οι Λαρισαίοι, προκειμένου να αποφύγει κάποιο ατύχημα, διέσχισε κάθετα ένα μεγάλο χαντάκι που υπάρχει στο σημείο, αλλά καθώς περπατούσε πάνω στην Κεντρική πλατεία, μπλέχτηκε το πόδι της στο πορτοκαλί δίχτυ που βρίσκεται εκεί για λόγους ασφαλείας.

Το αποτέλεσμα ήταν να σωριαστεί στο έδαφος, να προτάξει τον αγκώνα της για να μην πέσει άτσαλα και τραυματιστεί. Όμως αυτό ήταν κάτι που δεν απέφυγε τελικά, καθώς όπως διαπίστωσε αργότερα, όταν το βράδυ σφάδαζε από τους πόνους και οδηγήθηκε σε ιδιωτική κλινική, είχε κάταγμα στο αριστερό της χέρι. Το πόρισμα: Κάταγμα κεφαλής κερκίδας (σπάσιμο στον αγκώνα).

Λάρισα: Η γνωμάτευση του γιατρού στο νοσοκομείο


Η 26χρονη έχει πλέον το χέρι της σε νάρθηκα, ενώ μαζί με την αποκατάσταση θα χρειαστούν 9 εβδομάδες για να αναρρώσει. O λόγος που αποφάσισε να δημοσιοποιήσει το θέμα, είναι για να επιστήσει την προσοχή των κατοίκων στη Λάρισα, έτσι ώστε να μην βρεθεί κανείς άλλος στην θέση της.

Πηγή: onlarissa.gr