Το «ομορφότερο κορίτσι του κόσμου» έγινε 17.. και είναι ακόμα πιο όμορφο

Η Thylane Blondeau πρόσφατα απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό στο Λος Άντζελες
H Thylane Blondeau είχε κατακτήσει τον τίτλο του «ομορφότερου κοριτσιού στον κόσμο» από τη Vogue, όταν ήταν μόλις 6 ετών! Έγινε το νεότερο μοντέλο που πόζαρε για το εξώφυλλο του γαλλικού περιοδικού και σήμερα, στα 17 της, κυκλοφορεί τη δική της συλλογή ρούχων.

Η Thylane πρόσφατα απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό στο Λος Άντζελες να απολαμβάνει τη βόλτα της. Ντυμένη καζουαλ, με φαρδύ φούτερ και κοντό σορτσάκι, τσέκαρε συνέχεια το κινητό της και έστελνε μηνύματα σε άγνωστο παραλήπτη.

Η 17χρονη Γαλλιδούλα, ανακηρύχθηκε το 2018 το πιο όμορφο πρόσωπο της χρονιάς με βάση την ετήσια λίστα με τα 100 ονόματα που εκδίδει ο οργανισμός Annual Independent Critics, τον οποίο ίδρυσε πριν από τρεις δεκαετίες ο Βρετανός κριτικός κινηματογράφου TC Candler.

Η συγκεκριμένη λίστα, που ξεκίνησε να εκδίδεται το 1990, περιλαμβάνει κάθε χρόνο τα πιο όμορφα γυναικεία πρόσωπα της σοουμπιζ που έχουν προκαλέσει αίσθηση. Χαρακτηριστικό της λίστας είναι ότι δεν περιορίζεται στα στάνταρ πρότυπα ομορφιάς, αλλά αναγνωρίζει την γοητεία της διαφορετικότητας, περιλαμβάνοντας στις υποψηφιότητες γυναίκες διαφόρων φυλών, εθνοτήτων και σωματότυπων.

Πηγή : protothema.gr