Ολυμπιακοί Αγώνες: Και νέα γκάφα μεγατόνων η ΕΡΤ με… πρωταγωνιστή τον Παναγιώτη Γκιώνη

Ολυμπιακοί Αγώνες: Σε μία ακόμα επική γκάφα υπέπεσε η ΕΡΤ κάνοντας λάθος το όνομα του Παναγιώτη Γκιώνη!

Μία ακόμα τρομερή… στιγμή κατέγραψε η Δημόσια Τηλεόραση κατά την κάλυψη των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο 2020 και όπως φαίνεται οι γκάφες δεν έχουν… σταματημό για το κανάλι.

Το πρώτο… χτύπημα ήρθε κατά τη διάρκεια του προκριματικού του Λευτέρη Πετρούνια, ο οποίος μπορεί να προκρίθηκε με εξαιρετική επίδοση στον τελικό, αλλά οι Έλληνες τηλεθεατές δεν κατάφεραν να το δουν ποτέ μέσω της ΕΡΤ, αφού δεν είχε μεριμνήσει για την κάλυψή του.

Κάτι ανάλογο έγινε μερικές ώρες αργότερα, αυτή τη φορά με… πρωταγωνιστή τον Παναγιώτη Γκιώνη, η προσπάθεια του οποίου δεν μεταδόθηκε ποτέ Live από την Δημόσια Τηλεόραση, αφού δεν ήταν στο κεντρικό ταμπλό!

Ακολούθησαν δύο γκάφες από τον Δημοσθένη Καρμοίρη, αρχικά για την Άννα Κορακάκη και εν συνεχεία για τους Ασιάτες αθλητές, κάτι που έφερε και την απόλυση του δημοσιογράφου για το ρατσιστικό του σχόλιο.

Όμως, οι γκάφες της ΕΡΤ δεν σταμάτησαν εκεί. Λίγες μέρες μετά τον απίστευτο και συνεχόμενο ντόρο, οι άνθρωποι του καναλιού συνέχισαν στο ίδιο… μοτίβο. Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια των ειδήσεων, στην παρουσίαση του αποκλεισμού του Παναγιώτη Γκιώνη έπεσε «σούπερ» που κατάφερε να γίνει για δύο λάθη.

Το πρώτο και πιο σημαντικό αφορούσε στο όνομα του Έλληνα πρωταθλητή, καθώς γράφτηκε ως… Γιώργος Γκιώνης και όχι Παναγιώτης, δηλαδή βαφτίστηκε εκ νέου και το δεύτερο λάθος ήταν το αγώνισμα που γράφτηκε ως πιγκ πονγκ και όχι πινγκ πονγκ.

Δείτε στο gallery τη νέα επική γκάφα της ΕΡΤ…