Ελένη Ράντου: Πριν μερικές ώρες έγινε γνωστή η είδηση για τον χαμό της Μάρθας Καραγιάννη, της αγαπημένης ηθοποιού. Το “χρυσό κορίτσι” του παλιού ελληνικού κινηματογράφου έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 82 ετών. Η δημοφιλής ηθοποιός Ελένη Ράντου όπως και πολλοί άλλοι συνάδελφοι έλαβαν το μήνυμα του θανάτου της και ερωτήθηκαν για την απώλεια αυτή.

Τα λόγια της Ελένης Ράντου για τη Μάρθα Καραγιάννη

Η Ελένη Ράντου μίλησε αποκλειστικά στο gossip-tv και έκανε λόγο για έναν άνθρωπο γεμάτο ζωντάνια, λάμψη και ανιδιοτέλεια. Η ίδια τόνισε την αυθεντικότητα του χαρακτήρα της, λέγοντας ότι ήταν μια από τις πιο σπουδαίες ηθοποιούς, με τις ταινίες της να έχουν αφήσει εποχή και να είναι ένα μεγάλο κομμάτι της κληρονομιάς μας.

Πολύ πιο συγκεκριμένα, η Ελένη Ράντου δήλωσε αποκλειστικά στο gossip-tv: “Την λατρεύω που έρχεται να πω, δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω ότι δεν είναι πια κοντά μας. Δεν το πιστεύω. Είχε άνοια τα τελευταία χρόνια και είχε παρακολούθηση η γλυκιά μου. Της είχα μεγάλη λατρεία ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος. Είχαμε συνεργαστεί στο παρελθόν αλλά εκτός αυτού μπορείς καμία φορά να δεις κάποιον για πολύ λίγο, αλλά να πεις τόσα πολλά πράγματα. Ήταν ένας σπουδαίος και καλλιεργημένος άνθρωπος. Είχαμε ίδιες αγάπες όπως παραδείγματος χάρη τα ταξίδια. Πέρα από μια πολύ καλή και ταλαντούχα ηθοποιός, ήταν όμορφη και σε εμφάνιση αλλά και σε χαρακτήρα. Δεν μπορώ να το πιστέψω το τι ξεριζωμός γίνεται κάθε μέρα.

Πως γίνεται από την μια μέρα στην άλλη να χάνουμε τόσο αγαπημένους ανθρώπους. Ανθρώπους που έχουμε αγαπήσει και έχουν ταυτιστεί ολόκληρες γενιές. Οι ταινίες αυτές είναι η κληρονομιά μας και όταν φεύγουν από τη ζωή αυτοί οι άνθρωποι νιώθεις σαν να σε εγκαταλείπει η βάση σου. Η Μαρία Καραγιαννη είναι- γιατί δεν μπορώ να πω ήταν- ένας από τους καλύτερους ανθρώπους που γνώρισα και είχα αυτήν την τιμή. Χωρίς ίχνος ιδιοτέλειας, γεμάτη ζωντάνια, χωρίς καθόλου μιζέρια, ένας από τους πιο δοτικούς ανθρώπους που ήξερα”.

Ελένη Ράντου: Το επεισόδιο στο Κωνσταντίνου και Ελένης

Πριν από λίγη ώρα, γνωστοποιήθηκε η είδηση του θανάτου της αείμνηστης ηθοποιού και προκλήθηκε μεγάλη συγκίνηση τόσο στον καλλιτεχνικό κόσμο, όσο και στο κοινό, το οποίο την λάτρευε για τις μοναδικές της ερμηνείες τόσο στο θέατρο, όσο στον κινημαρογράφο και την τηλεόραση. Η Μάρθα Καραγιάννη έφυγε από την ζωή στις 12:50 το μεσημέρι της Κυριακής 18 Σεπτεμβρίου μέσα στο σπίτι της και εκείνος που βρισκόταν στο πλευρό της μέχρι και την τελευταία στιγμή ήταν ο ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας, ο οποίος την φρόντιζε τα τελευταία χρόνια, μιας και η ίδια έπασχε από άνοια. Μάλιστα, αντιμετώπιζε και άλλα προβλήματα υγείας, με τους αγαπημένους της να της φροντίζουν και να της δείχνουν έμπρακτα την αγάπη τους.

Ανάμεσα σε εκείνους, που δεν μπορούν με τίποτα να πιστέψουν στον θάνατο της Μάρθας Καραγιάννη και η μεγάλη ηθοποιός Ελένη Ράντου, η οποία και είχε συνεργαστεί μαζί της στο παρελθόν. Πολύ πιο συγκεκριμένα, στην επιτυχημένη κωμική σειρά του ΑΝΤ1 “Κωνσταντίνου και Ελένης”, η Μάρθα Καραγιάννη είχε τον ρόλο της “Φωφώς” της μητέρας της Ελένης Ράντου.