15 Σκληρές Εξομολογήσεις από Έγκυες Γυναίκες που Απάτησαν τον Άντρα τους με τον πιο Ακραίο Τρόπο.
Www.true.gr

15 Σκληρές Εξομολογήσεις από Έγκυες Γυναίκες που Απάτησαν τον Άντρα τους με τον πιο Ακραίο Τρόπο.

Η απιστία στις περισσότερες περιπτώσεις δεν μπορεί να συγχωρεθεί. Όχι μόνο είναι μία εγωιστική πράξη αλλά στην ουσία είναι και η θανατική ποινή μιας σχέσης.

Αυτές οι γυναίκες που θα δείτε παρακάτω απάτησαν τους συντρόφους τους ενώ ήταν έγκυες:

1. «Απάτησα τον πρώην μου πριν μείνω έγκυος, ενώ ήμουν έγκυος και αφού γέννησα… Όλες τις φορές με τον ίδιο άντρα… Ακόμα το μετανιώνω μέχρι σήμερα.»

2. «Όταν ήμουν έγκυος, απάτησα τον σύντροφό μου επειδή δεν με βοηθούσε. Ακόμα τον απατάω με τον ίδιο τύπο και δεν νιώθω άσχημα γιατί δεν μου φέρεται καλά.»

3. «Απάτησα τον άντρα μου με έναν μεγαλύτερο άντρα που έμενε δίπλα μας όταν ήμουν έγκυος. Δεν ξέρω γιατί το έκανα. Δεν ήταν ελκυστικός αλλά το έκανα αρκετές φορές.»

4. «Ο άντρας μου με απάτησα όταν ήμουν έγκυος και έτσι τον απάτησα και εγώ.»

5. «Απάτησα το αγόρι μου όταν ήμουν έγκυος… ο γιος μου είναι 1 μήνα και ο πατέρας του δεν έχει ιδέα… ήταν το αγόρι της καλύτερής μου φίλης… δεν ξέρω τι σκεφτόμουνα…»6. «Με απάτησε ο άντρας μου όταν ήμουν έγκυος και τον απάτησα και εγώ για να τον εκδικηθώ. Τώρα δεν μπορώ να σταματήσω… Μου αρέσει… 9 άντρες μέχρι τώρα…»

7. «Απάτησα τον σύντροφό μου πριν και κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης μου.Το μωρό δεν είναι δικό του και δεν έχει ιδέα…»

8. «Όταν ήμουν έγκυος, απάτησα το αγόρι μου που μου φερόταν άσχημα με τον καλύτερό μου φίλο…»

9. «Είμαι 23 με δυο παιδιά. Απατούσα τον άντρα μου όσο ήμουν έγκυος. Η κόρη μου είναι 3 μηνών και τον απατούσα μέχρι που έγινε τριών εβδομάδων…»

10. «Ποτέ δεν είπα στον άντρα μου ότι τον απάτησα ενώ ήμουν έγκυος στο μοναχοπαίδι μας.»11. «Απάτησα το αγόρι μου όταν ήμουν 4 μηνών έγκυος… Δεν ήξερα πως ήμουν έγκυος τότε…»

12. «Απάτησα το αγόρι μου όταν ήμουν έγκυος. Έμαθα πως και εκείνος έκανε το ίδιο όταν ήμουν 5 μηνών έγκυος.»

13. «Το αγόρι μου νομίζει ότι είμαι έγκυος με το παιδί του. Η αλήθεια είναι πως τον απατάω από πριν μείνω έγκυος. Το αγόρι μου δεν ξέρει τίποτα.»

14. «Είμαι έγκυος αλλά απατάω το αγόρι μου. Χρησιμοποιώ προφυλαξη μόνο με το αγόρι μου…»

15. «Το προηγούμενο καλοκαίρι απάτησα τον αρραβωνιαστικό μου ενώ ήμουν έγκυος και από τότε νιώθω πολλές τύψεις. Μου φέρθηκε όμως πολύ άσχημα. Δεν ξέρω τι να κάνω.»

Αυτές οι ιστορίες αποδεικνύουν πως οποιοσδήποτε μπορεί να μπει σε πειρασμό να γίνει άπιστος.

Credit: vt.co

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr