Ολική Ανατροπή με Δολοφονία Κωνσταντίνου Κατσίφα: Έσβησε Στοιχεία ο Αλβανός Ιατροδικαστής. Ποια η Αλήθεια
Www.true.gr

Ολική Ανατροπή με Δολοφονία Κωνσταντίνου Κατσίφα: Έσβησε Στοιχεία ο Αλβανός Ιατροδικαστής. Ποια η Αλήθεια

Κωνσταντίνος Κατσίφας: Αλλοίωσε στοιχεία ο Αλβανός ιατροδικαστής – Δυο οι σφαίρες στην καρδιά

Από απόσταση περίπου 25 μέτρων και όπλο μεγάλου βεληνεκούς δέχτηκε δύο σφαίρες στην καρδιά ο Κωνσταντίνος Κατσίφας – Αποκαλύψεις για τα όσα έγιναν στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε ο 35χρονος – Έραψαν τα τραύματα και έπλυναν την σορό – Δεν μπορεί να γίνει νεκροτομή από το μικτό κλιμάκιο Ελλήνων και Αλβανών ιατροδικαστών – “Μια από τις σπάνιες περιπτώσεις που μετά από μια τέτοια συμπλοκή, ο νεκρός είχε μια τόσο γαλήνια μορφή στο πρόσωπό του” – Όλες οι νέες εξελίξεις της υπόθεσης που έχει προκαλέσει ένταση μεταξύ των δύο χωρών με βίντεο και φωτογραφίες

Νέα στοιχεία βλέπουν το «φως» της δημοσιότητας σχετικά με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ο Κωνσταντίνος Κατσίφας έπεσε νεκρός από πυρά ανδρών των αλβανικών Ειδικών Δυνάμεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, ο Κωνσταντίνος Κατσίφας δέχθηκε δύο σφαίρες στην καρδιά, συγκεκριμένα στο περικάρδιο.

Ήταν και οι δύο βολίδες διαμπερείς κι έγιναν από απόσταση περίπου 20 έως 25 μέτρων. Όχι εξ επαφής.

Οι σφαίρες «εκτοξεύτηκαν» από όπλο μεγάλου βεληνεκούς και όχι πιστόλι

Μάλιστα, πληροφορίες που έχει στην κατοχή του το newsit.gr, αναφέρουν πως πρόκειται για μια από τις σπάνιες περιπτώσεις που μετά από μια τέτοια συμπλοκή, ο νεκρός είχε μια τόσο γαλήνια μορφή στο πρόσωπό του.

Ωστόσο την ίδια ώρα, υπάρχουν και νέα στοιχεία, τα οποία είναι σοβαρότατα. Σύμφωνα με αυτά, δεν μπορεί να γίνει νεκροτομή στην οποία να συμμετάσχει και το ελληνικό κλιμάκιο που βρίσκεται στην γειτονική χώρα.

Κι αυτό διότι ο ιατροδικαστής από την Αλβανία έκανε νεκροτομή όταν το πτώμα του Έλληνα ομογενή μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο κι αμέσως μετά έραψε τα τραύματα!

Αυτό σημαίνει φυσικά πως τα στοιχεία αλλοιώθηκαν και οποιοδήποτε στοιχείο μπορεί να υπήρχε, το οποίο να μπορεί να δώσει απαντήσεις σχετικά με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες πέθανε ο Κωνσταντίνος Κατσίφας, έχει πια καταστραφεί.


Τις πληροφορίες αυτές επιβεβαίωσε και ο δικηγόρος της οικογένειας, ο οποίος βρέθηκε στο νοσοκομείο μαζί με το μικτό κλιμάκιο Ελλήνων και Αλβανών ιατροδικαστών που εξέτασαν την σορό την Τρίτη, 30.10.2018.

Κωνσταντίνος Κατσίφας: Οι εικόνες από την μεταφορά της σορού
Εδώ να υπενθυμίσουμε πως νωρίτερα την Τρίτη, στο νοσοκομείο των Τιράνων μεταφέρθηκε η σορός του 35χρονου.

Μετά από παρέμβαση του ελληνικού προξενείου, οι αλβανικές αρχές αποδέχθηκαν το αίτημα της οικογένειάς του και η σορός του να εξεταστεί από μικτό κλιμάκιο Ελλήνων και Αλβανών ιατροδικαστών.

Δείτε τις πρώτες εικόνες με το ασθενοφόρο που μεταφέρει τη σορό του 35χρονου

Κωνσταντίνος Κατσίφας: Παρέμβαση της ελληνικής Δικαιοσύνης για τον θάνατό του

Στο «μικροσκόπιο» προκαταρκτικής εξέτασης η οποία θα διενεργηθεί από την Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας μπαίνουν οι συνθήκες θανάτου του Κωνσταντίνου Κατσίφα.

Η δικογραφία διαβιβάστηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Ιωαννίνων στην οποία σύμφωνα με πληροφορίες προσήλθε η αδελφή του θύματος και προσκόμισε την ταυτότητα του από την οποία προκύπτει ότι ο 35χρονος είχε ελληνική υπηκοότητα.

Η υπόθεση έρχεται στην Αθήνα λόγω αρμοδιότητας καθώς αφορά Έλληνα υπήκοο για έγκλημα που έχει τελεστεί στην αλλοδαπή και μάλιστα κακούργημα.


Η δικογραφία σχηματίστηκε μετά από δημοσίευμα και καταθέσεις συγγενών του που φέρονται να ενέχουν θέση μηνυτήριας αναφοράς. Με την εξέλιξη αυτή, τα γεγονότα παίρνουν νέα τροπή. Κι αυτό, γιατί στην υπόθεση του Κωνσταντίνου Κατσίφα εμπλέκεται πλέον και η ελληνική δικαιοσύνη.

Οι αλβανικές αρχές συνέραψαν τα τραύματα και έπλυναν τη σορό του Κ. Κατσίφα

Μόλις για πέντε λεπτά επέτρεψαν στον Έλληνα ιατροδικαστή να δει τη σορό του Κωνσταντίνου Κατσίφα – Τι λέει ο δικηγόρος της οικογένειας του 35χρονου ομογενούς

Κάθε στοιχείο που θα μπορούσε να ρίξει φως στις συνθήκες δολοφονίας του 35χρονου ομογενούς Κωνσταντίνου Κατσίφα μέσω της ιατροδικαστικής εξέτασης από Ελληνα ιατροδικαστή, φρόντισαν να εξαφανίσουν οι αλβανικές αρχές. Ο Ελληνας ιατροδικαστής κ.Θ.Βουγουκλάκης είδε τη σορό του Κωνσταντίνου Κατσίφα για μόλις πέντε λεπτά. Το μόνο που πρόλαβε να διαπιστώσει ήταν ότι τα τραύματα έχουν συρραφεί και το πτώμα έχει πλυθεί.

Οι δύο αυτές κινήσεις έχουν εξαφανίσει σημαντικά στοιχεία που θα μπορούσε να εντοπίσει ο ιατροδικαστής. Τα νέα δεδομένα έκανε γνωστά ο δικηγόρος της οικογένειας Κατσίφα, Κωνσταντίνος Γιοβανόπουλος. Όπως είπε ο κ.Γιοβανόπουλος η σορός φέρει δύο διαμπερή τραύματα στο θώρακα, στην καρδιά. Ο Κωνσταντίνος Κατσίφας δεν φαίνεται να πυροβολήθηκε εξ επαφής, ωστόσο, τα τραύματα έχουν συρραφεί και το πτώμα έχει πλυθεί.

«Μας επετράπη να το δούμε μόνο για πέντε λεπτά», είπε ο κ.Γιοβανόπουλος και απαντώντας σε σχετική ερώτηση ήταν κατηγορηματικός ότι ο Κωνσταντίνος Κατσίφας δεν έφερε τραύματα στα πόδια, πράγμα που θα ήταν ένδειξη ότι οι Αλβανοί αστυνομικοί θα είχαν κάνει προσπάθεια να τον ακινητοποιήσουν και να τον συλλάβουν, αντί να τον σκοτώσουν.

Οι διαπιστώσεις αυτές έρχονται μετά την πολύωρη προσπάθεια των αλβανικών αρχών να μην επιτρέψουν καν να εξεταστεί η σορός του ομογενούς παρουσία τενικού συμούλου της οικογένειας, όπως ευθύς εξαρχής ζητούσε η οικογένεια Κατσίφα. Χρειάστηκε διπλωματική παρέμβαση για να επιτραπεί στον Έλληνα ιατροδικαστή να δει τη σορό, η οποία μεταφέρθηκε μάλιστα στα Τίρανα, ωστόσο, επί της ουσίας δεν είχε νόημα, αφού τα τρύματα είχαν συρραφεί και η σορός είχε πλυθεί.

ΠΗΓΗ: Τι λες Τώρα

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr