Όλοι ζήλευαν τη σιλουέτα της. Η Αλήθεια πίσω από το τέλειο Σώμα ήταν πολύ πιο φρικτή από όσο Περίμεναν

 Μια γυναίκα που «λιμοκτονούσε» εξαιτίας του κυριαρχικού συζύγου της για διάρκεια δώδεκα ετών ισχυρίστηκε ότι ο άντρας της ήθελε να είναι σε θέση να χωράει σε ρούχα που σχεδιάστηκαν για επτάχρονο παιδί.

Η Catherine Hartley, 31 ετών, από την Perceton Irvine της Αγγλίας φορούσε μέγεθος ρούχων 12 ετών όταν παντρεύτηκε τον Matthew Hartley, ωστόσο ο νέος σύζυγός της ήθελε μια γυναίκα που θα φορούσε ρούχα μεγέθους μηδέν.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε όταν εκείνη ήταν 15 ετών και ο άντρας της ήταν 25 ετών.

Παντρεύτηκαν τον Οκτώβριο του 2006, και τότε ξεκίνησε ένας εφιάλτης διάρκειας 12 ετών για την Catherine, καθώς ο σύζυγός της άρχισε να ελέγχει κάθε πτυχή της ζωής της, συμπεριλαμβανομένου του τι της επιτρέπεται να φάει.

Ο Hartley ισχυρίστηκε ότι δεν ήθελε μια «χοντρή γυναίκα» και την σταμάτησε να τρώει υγιεινά, σε βαθμό που κάποια στιγμή ζύγιζε μόλις 31 κιλά.

Είπε στην Daily Record: «Είπε ότι ήμουν χοντρή, έτσι με έβαλε σε δίαιτα. Ήθελε μια γυναίκα που να φοράει ρούχα μεγέθους 0.

«Αν έτρωγα πριν πάω στο κρεβάτι, με ανάγκαζε να κοιμηθώ στον καναπέ, καθώς δεν του άρεσε η μυρωδιά του φαγητού πάνω μου.»

«Κατέληξα τόσο αδύνατη ώστε όταν ξάπλωνα στο στρώμα τα οστά μου πονούσαν. Στο τέλος φορούσα ρούχα κατάλληλα για επτάχρονο κορίτσι.

Η Catherine είπε ότι ο σύζυγός της ήταν καταχρηστικός κατά τη διάρκεια του 12χρονου γάμου της, την άρπαζε στο λαιμό και την σήκωνε στον αέρα από το λαιμό.

Σε άλλη περίπτωση, την πέταξε στην άλλη άκρη του δωματίου.

Κατά τη διάρκεια ενός περιστατικού, έβγαλε με τη βία το φόρεμα της Catherine όταν την έπιασε να καπνίζει και την έσπρωξε σε ένα μπαλκόνι με πλήρη θέα των εργαζομένων σε ένα κτίριο με γραφεία απέναντι από το δρόμο.

Αργότερα εγκατέστησε κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού, ώστε να κρατάει την Catherine υπό συνεχή επιτήρηση.

Όταν ήταν έγκυος με το παιδί τους, ο Hartley της είπε ότι ήταν χοντρή όταν εκείνη του ζήτησε να της κάνει μασάζ πλάτης.

Τελικά το ζευγάρι χώρισε τον Αύγουστο του 2017 και πήρε οριστικό διαζύγιο τον Απρίλιο του 2019.

Μετά το χωρισμό, η Catherine ανέφερε το σύζυγό της στην αστυνομία για τη συμπεριφορά του.

Ο 42χρονος παραδέχτηκε την ενοχή του για τρία περιστατικά επίθεσης στο δικαστήριο τον Απρίλιο σε σχέση με τη σύζυγό του. Επίσης παραδέχτηκε επίσης την ενοχή του για σeξουαλική επίθεση εναντίον μιας άλλης γυναίκας.

Ωστόσο, δεν φυλακίστηκε και του δόθηκε κοινοτική εντολή με δωδεκάμηνη εποπτεία, καθώς και καταγράφτηκε στο μητρώο σeξουαλικών παραβατών για ένα έτος.

Η Catherine είπε ότι αυτό ήταν πάρα πολύ επιεικές για τα χρόνια μαρτυριών που την υπέβαλε ο σύζυγός της.

Πίστευε ότι ο Hartley θα έπρεπε να φυλακιστεί για τις ενέργειές του, περιγράφοντας την παντρεμένη της ζωή της παρόμοια με την ταινία «Νύχτες με τον εχθρό μου».

Είπε ότι ο Hartley κατέστρεψε την εμπιστοσύνη και την αυτοπεποίθησή της από τη συνεχή κακοποίηση και κριτική του, επιμένοντας ότι ο πρώην σύζυγός της εξακολουθεί να αποτελεί κίνδυνο για τις γυναίκες.