Όλοι της Έλεγαν «Εσύ Είσαι Πανέμορφη, Τι Θέλεις με τον Νάνο» Η Απάντησή της; Απλά η Καλύτερη!

Κανείς δεν μπορεί να ορίσει τι είναι η αγάπη. Κάποιοι λένε πως είναι αποδοχή, ενώ άλλοι λένε πως είναι κάτι που ανθίζει χωρίς προϋποθέσεις και προσδοκίες. Είναι κάτι που απλά συμβαίνει.

Ενώ οι περισσότεροι ψάχνουν στον έξω κόσμο για να βρουν το ιδανικό τους ταίρι, δεν είναι όλοι έτσι. Γιατί ένα πράγμα είναι σίγουρο: η αγάπη δεν είναι εγωιστική και μπορεί να την καταλάβει μόνο κάποιος που δεν στέκεται στις ατέλειες.

Γνωρίστε τους Elo και Mara, την επιτομή της πραγματικής αγάπης. Η Mara είναι πολύ όμορφη, το ιδανικό κορίτσι που όλοι οι άντρες θέλουν. Ο Elo είναι ένα μικρός άνθρωπος, που νιώθει ατελής. Αλλά η μοίρα τους έφερε κοντά.

Κατέληξαν να παντρεύονται ο ένας τον άλλον σε μία πολύ συγκινητική τελετή, όπου αντάλλαξαν τους πιο όμορφους όρκους αγάπης που έχετε ακούσει ποτέ.

Ο Elo είπε: «Ξέρεις, είχα πολλές ερωτήσεις για τον Θεό. Γιατί; Γιατί σε εμένα; Δεν έπαιρνα απαντήσεις μέχρι που τώρα είσαι μπροστά μου και καταλαβαίνω πως είσαι η απάντηση σε όλα μου τα ερωτήματα… σε όλες μου τις προσευχές…Ποιος να το περίμενε πως ένας ελαττωματικός Elo θα ήταν η επιλογή της τέλειας Mara. Σε ευχαριστώ Θεέ μου.»


Εκείνη είπε: «Σε αγαπώ, θα σε αγαπώ για πάντα. Τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό για μένα από την αγάπη μας. Και νιώθω ευλογημένη που με αγαπάς παρά τις ατέλειές μου και με θεωρείς τέλεια. Πιστεύω πως ο Θεός με έστειλε για σένα και υπόσχομαι να είμαι τα χέρια που χρειάζεσαι για να πιάσεις τα αστέρια και τα πόδια που χρειάζεσαι για να κάνεις μεγάλα βήματα. Τα πόδια και τα χέρια μου είναι φτιαγμένα για να γίνουν δικές σου προεκτάσεις.»

Η ιστορία τους είναι ένα πολύ λαμπρό παράδειγμα για το πόσο μεγάλη και αληθινή μπορεί να είναι η αγάπη.

Πλέον, έχουν αποκτήσει μαζί και έναν υγιή μικρό γιο, τον Liam.


Τι όμορφο ζευγάρι!

Δείτε το βίντεο από τον γάμο τους:

Credit: elitereaders.com