Ιχθύς : Όλοι θα τον ήθελαν για κολλητό. Αν δεν έχεις συναναστραφεί με ψαράκι δεν μπορείς ν’ αντιληφθείς πόσο πολύτιμος είναι ως φίλος.

Δοτικός, γλυκός, με χιούμορ, άποψη, αλλά και απίστευτη στοργή. Μια ανοιχτή αγκαλιά, που θα είναι πάντα εκεί για σένα. Ένας αληθινός φίλος στα εύκολα, αλλά και στα δύσκολα. Ένας κολλητός αναντικατάστατος.

1. Γιατί ξέρει να φροντίζει τους φίλους του, να τους ακούει και να τους δείχνει έμπρακτα την αγάπη του.

2. Γιατί πάντα κάτι σιγοτραγουδάει. Είναι απ’ αυτούς που σου κολλάνε ένα τραγούδι στο μυαλό και παλεύεις όλη τη μέρα να θυμηθείς πού το άκουσες. Απ’ τον Ιχθύ το άκουσες.

3. Γιατί είναι εκείνος που χωρίς δεύτερη σκέψη θ’ ανοίξει το σπίτι του και θα σε περιποιηθεί μαγειρεύοντας ό,τι γουστάρεις με τα χεράκια του.

4. Γιατί ακόμη και μακριά απ’ τη μαμά σου να μένεις, θα είναι εκείνος που θα σε ρωτήσει: «Ζακέτα πήρες;», καθώς νοιάζεται ειλικρινά για σένα.

5. Γιατί ξέρει όλα τα ψαγμένα μπαράκια, τις νέες κινηματογραφικές κυκλοφορίες, πού να πάτε διακοπές φέτος το καλοκαίρι και με τι άρωμα να εμφανιστείς στο πρώτο ραντεβού.

Ιχθύς : Οι καλύτεροι φίλοι
6. Γιατί βρίσκει το ρομαντισμό παντού. Σε μια απογευματινή βόλτα, σε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση, σ’ ένα απαλό ύφασμα, σε μια γλυκιά μουσική.

7. Γιατί λατρεύουμε το χιούμορ του. Δε γίνεται να λείπει ένα τέτοιο πειραχτήρι απ’ την παρέα.

8. Γιατί φαίνεται σιγανό ποταμάκι, αλλά καταβάθος είναι το πονηρό (ενίοτε κι έκφυλο) μυαλό της παρέας.

9. Γιατί σε παρασέρνει σε «ξέφρενες» βραδιές οινοπνεύματος και φαγητού, που σου μένουν αξέχαστες για χρόνια.

10. Γιατί τον συμπαθούν όλοι οι φίλοι σου και η οικογένειά σου, καθώς έχει πάντα τη φυσιογνωμία του «καλού παιδιού» ό,τι κι αν κάνει.

Όλοι θα τον ήθελαν για κολλητό έναν Ιχθύ είναι πάντα το καλό παιδί.