Όλοι Νόμιζαν πως Έχει το Τέλειο Σώμα. Μόλις όμως τους Έδειξε τις Ραγάδες της, τα Σχόλια Πήραν Φωτιά.
Www.true.gr

Όλοι Νόμιζαν πως Έχει το Τέλειο Σώμα. Μόλις όμως τους Έδειξε τις Ραγάδες της, τα Σχόλια Πήραν Φωτιά.

Οι ρετουσαρισμένες εικόνες πηγαίνουν χέρι-χέρι με την βιομηχανία μόδας. Πράγματι, οι περισσότερες φωτογραφίες που κυκλοφορούν είναι αποτέλεσμα ψηφιακής επεξεργασίας.

Αυτές οι εικόνες αλλάζουν την αντίληψή μας για το πώς είναι ένα πραγματικό σώμα. Γι’αυτό και πολλά μοντέλα έχουν αποφασίσει να πολεμήσουν τα άπιαστα πρότυπα ομορφιάς.

Το μοντέλο του Instagram, Madalin Giorgetta από την Αυστραλία, έχει φτιάξει πολύ καλό όνομα γύρω από τον εαυτό της. Έχει δουλέψει για να δυναμώσει το σώμα της και το αποτέλεσμα μιλάει από μόνο του. 

Γνωρίζει όμως πως δεν είναι τέλεια, όπως και κάθε άνθρωπος στον πλανήτη.

https://www.instagram.com/p/BeHPI5cBDka/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_profile_upsell_test


Πέρυσι, η Giorgetta είχε την ευκαιρία όχι μόνο να γιορτάσει τις ατέλειές της, αλλά και να ενθαρρύνει και άλλους να αποδεχτούν το σώμα τους όπως είναι.

Όταν της ζήτησε το περιοδικό Women’s Health & Fitness να στείλει φωτογραφίες για το τεύχος τους με θέμα τα σωματικά προβλήματα, εκείνη ήξερε πως έπρεπε να στείλει την φωτογραφία που ακολουθεί.

https://www.instagram.com/p/BZLj4rWBMG5/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_profile_upsell_test


“Όταν βγήκε η φωτογραφία, δεν μου άρεσε καθόλου και ήθελα να την σβήσω. Τελικά όμως το ξέχασα και έμεινε μέσα στον υπολογιστή για μήνες. Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω πώς τους την έστειλα αλλά όταν την είδα στο περιοδικό ένιωσα πολύ περήφανη και χαρούμενη που τελικά επέλεξαν εμένα.»

Οι θαυμαστές της είναι πολύ υποστηρικτικοί και την ευγνωμονούν για τα μηνύματα που προσπαθεί να περάσει και δεν θα μπορούσαμε να συμφωνούμε περισσότερο!

Credit: goodfullness.net

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr