Όλοι οι Άντρες Θέλουν μια Νύχτα Μαζί της. Όταν όμως Βλέπουν ΤΙ Κρύβει Κάτω απ τα Μαλλιά της, Σοκάρονται.
Www.true.gr

Όλοι οι Άντρες Θέλουν μια Νύχτα Μαζί της. Όταν όμως Βλέπουν ΤΙ Κρύβει Κάτω απ τα Μαλλιά της, Σοκάρονται.

Η αλωπεκία είναι μια διαταραχή που προκαλεί τριχόπτωση προσβάλλοντας τους θύλακες της τρίχας. Ενώ οι περισσότεροι από εμάς συνδέουν αυτή τη διαταραχή με τους άνδρες, υπάρχει επίσης ένα ευρύ φάσμα γυναικών πασχόντων.

Η Therese, είναι μια Σουηδέζα που βρέθηκε να αγωνίζεται με τη διαταραχή. Όπως και πολλές άλλες γυναίκες στη θέση της, αποφάσισε να κρυφτεί πίσω από μια περούκα.

Ανακάλυψε την αλωπεκία της όταν ήταν 14 ετών. Αρχικά, το είπε μόνο στα μέλη της οικογένειάς της. Η Therese χρειάστηκε πολύ καιρό για να μπορέσει να το πει στους πιο κοντινούς της φίλους.

Η απώλεια των μαλλιών της, παρέμεινε μυστικό για τον υπόλοιπο κόσμο και αυτό την έκανε πολύ νευρική.Με την πάροδο του χρόνου έλαβε την υποστήριξη και την ενθάρρυνση από τους φίλους της, που της έπεισαν να αγκαλιάσει τον αληθινό της εαυτό. Αφού άφησε να φανεί το χωρίς μαλλιά κεφάλι της, εξεπλάγη ευχάριστα από τις αντιδράσεις που έλαβε.

Οι αντιδράσεις που έλαβε όταν βγήκε στο κοινό, ενίσχυσε την αυτοπεποίθησή της και ένιωσε ότι δεν υπάρχει τίποτα για να ντρέπεται.

Βρήκε μια κοινότητα στο Facebook γεμάτη από φαλακρές γυναίκες για να συνομιλεί. Ενώ η Therese εξακολουθεί να φοράει την περούκα της που και που, δεν αισθάνεται πλέον υποχρεωμένη να κρύβετε πίσω από αυτή.

Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως νοσοκόμα και είναι και μοντέλο στον ελεύθερο χρόνο της. Η Therese αναφέρει επίσης ότι η Amber Rose ήταν έμπνευση για εκείνη και τώρα συνειδητοποιεί ότι μια γυναίκα δεν χρειάζεται μαλλιά για να δείχνει σέξι.Η Therese ενθαρρύνει τις γυναίκες που περνούν την ίδια δυσκολία να αγκαλιάσουν τους εαυτούς τους. Σίγουρα φαίνεται υπέροχη με την περούκα της, αλλά δείχνει ακόμα καλύτερα όταν αγκαλιάζει τη φυσική της ομορφιά.

Η αίσθηση απελευθέρωσης που αισθάνεται η Therese όταν βγαίνει χωρίς την περούκα της, είναι η αίσθηση που πρέπει να έχει κάθε φαλακρή γυναίκα.

Οι άνθρωποι σχολιάζουν στο Facebook:

«Είναι όμορφη με ή χωρίς μαλλιά».

«Είναι μια άσχημη κατάσταση. Έχω χάσει πολλά μαλλιά με αυτή την ασθένεια από πέρυσι. Πόσο γενναία είναι αυτή η νεαρή γυναίκα!»

Credit: goodfullness.net

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr