Όλη η Αλήθεια! Είναι Ζευγάρι η Ελένη Χατζίδου και ο Μάγειρας της Ελένης Μενεγάκη;

Η Ελένη Χατζίδου, που δηλώνει «έτοιµη για νέες περιπέτειες», δεν είναι ζευγάρι µε τον Τζώρτζ Παπακώστα, τον γνωστό σεφ και συνεργάτη της Ελένης Μενεγάκη.
Η τραγουδίστρια, µιλώντας στη Realnews, διαψεύδει τις φήµες που την ήθελαν να ζει έναν νέο έρωτα στο πλευρό του σεφ. «Ο Τζωρτζ είναι τόσο καλό παιδί. Κάνουµε παρέα, αλλά δεν τρέχει τίποτε ανάµεσά µας. Ούτε καν!», εξοµολογείται η Ελένη Χατζίδου. Οι δυο τους βγαίνουν συχνά µαζί, καθώς έχουν κοινούς γνωστούς, αλλά η σχέση τους είναι καθαρά φιλική, όπως ξεκαθαρίζει η εντυπωσιακή Ελένη. «Έτυχε να πάµε µαζί για µπάνιο και µπορεί να ξανατύχει, αλλά προσωπικά είµαι µόνη. Ετοιµη για νέες περιπέτειες», λέει δηλώνοντας ελεύθερη και ωραία.
Η όµορφη Ελένη είναι µόνη µετά το τέλος της σχέσης της µε τον ποδοσφαιριστή Αρη Σοϊλέδη, όµως δείχνει έτοιµη να ερωτευτεί ξανά. Μάλιστα, σκιαγραφεί το προφίλ του ιδανικού άντρα όπως τον φαντάζεται: «Ο ιδανικός άντρας για µένα πρέπει να έχει τη διάθεση να συνεννοούµαστε, επειδή η δουλειά που κάνω είναι πάρα πολύ δύσκολη. Θέλω να έχει χιούµορ και να γελάµε πολύ. Θέλω να γελάω στη σχέση µου. Παλιότερα, στα 25 µου, θα σου έλεγα ότι θέλω τον άντρα ψηλό και γεροδεµένο. Τώρα, εννοείται ότι θέλω να προσέχει τον εαυτό του και να είναι περιποιηµένος, γιατί αυτό δείχνει πολλά για τον χαρακτήρα του. Περισσότερο, όµως, µε νοιάζει η προσωπικότητά του και να έχει παιδεία».
Οσο για το αν µέχρι τώρα έχει νιώσει την επιθυµία να γίνει µητέρα και να δηµιουργήσει τη δική της ευτυχισµένη οικογένεια, η Ελένη ξεκαθαρίζει: «Ποτέ δεν έχω στο µυαλό µου, όταν ξεκινάω µια σχέση, ότι πάω για οικογένεια. Εχω καταλάβει ότι δεν πρέπει να έχεις σκοπό». Εχοντας κάνει τον απολογισµό της, έχει καταλήξει στο εξής συµπέρασµα: «∆εν πάω για τίποτα, δεν σκέφτοµαι τίποτα. Ο,τι είναι να έρθει καλώς να έρθει. Ο,τι γίνει. Και µόνη µου να µείνω, µια χαρά περνάω και, αν έρθει κάποιος και τα βρίσκουµε, µια χαρά θα είµαι πάλι».
Αν και χρειάζεται ξεκούραση µετά τον δύσκολο χειµώνα που πέρασε, εξαιτίας των συνθηκών που βίωσε στον Αγιο ∆οµίνικο ως παίκτρια του «Survivor 2», η Ελένη Χατζίδου δεν θα κάνει πολλές µέρες διακοπές, αφού όλο τον Ιούλιο, από ∆ευτέρα µέχρι Παρασκευή, θα εµφανίζεται σε νυχτερινό κέντρο στη Μύκονο, ενώ λίγο πριν θα περάσει και από τα πλατό των γυρισµάτων της ελληνικής ταινίας «Bachelor 3». «Θα έχω µια συµµετοχή στο “Bachelor 3”, τα γυρίσµατα του οποίου ξεκινούν στα τέλη Ιουνίου. Είναι η πρώτη µου εµφάνιση σε ταινία», λέει µε ενθουσιασµό η Ελ. Χατζίδου. Η εντυπωσιακή Θεσσαλονικιά, µετά τη γνωριµία της µε αρκετούς αθλητές στο ριάλιτι επιβίωσης, φαίνεται ότι έχει αρχίσει να µυείται για τα καλά στον αθλητισµό: «Πήγα στο “Spetsathlon Mini Marathon” και έτρεξα 5 χιλιόµετρα. Τώρα, µαζί µε την Κλέλια και την Αννυ Πανταζή, την Ειρήνη Κολλιδά και τον Κώστα Αναγνωστόπουλο, θα πάρω µέρος στα 10 χλµ. Πωρώθηκα!».

πηγή: gossip-tv.gr