Όλες οι κάμερες πάνω της: Η «νέα Μπάγια» του ΑΝΤ1 είναι ακόμα πιο εντυπωσιακή
Www.true.gr

Όλες οι κάμερες πάνω της: Η «νέα Μπάγια» του ΑΝΤ1 είναι ακόμα πιο εντυπωσιακή

Ήταν το απόλυτο… νούμερο 1 ολόκληρου του καναλιού του Αμαρουσίου- τουλάχιστον σε ό,τι έχει να κάνει με τις υπέροχες γυναικείες παρουσίες στον ΑΝΤ1: η Μπάγια Αντωνοπούλου ήταν αυτή που συγκέντρωνε, πέραν της δεδομένης δημοσιογραφικής της αξίας, τα βλέμματα, καθώς μιλάμε δεδομένα για μία άκρως εντυπωσιακή παρουσία.

Ωστόσο, η Μπάγια έχει και επίσημα ανταγωνισμό: η εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη σταματάει για το καλοκαιρινό διάλειμμα, αλλά στο κανάλι έχουν βρει ήδη τον αντικαταστάτη.

Το «Καλοκαίρι μαζί» ξεκινά στον ΑΝΤ1 την προσεχή Δευτέρα 15 Ιουλίου και θα μεταδίδεται καθημερινά 07:00 με 11:00 και θα έχει 3 παρουσιαστές.

Εμάς, φυσικά, μας απασχολεί η Αλεξάνδρα Καϋμένου. Πρόκειται για… νέο αίμα στον ΑΝΤ1, ρεπόρτερ του δελτίου ειδήσεων τις τελευταίες δύο σεζόν και, όπως μπορούν να δουν οι πάντες, μία από τις πιο όμορφες γυναίκες που έχουμε απολαύσει ποτέ στην εγχώρια τηλεόραση.

Για του ηλεκτρονικού λόγου το αληθές, ρίξτε μια ματιά στην gallery που ακολουθεί και θα καταλάβετε το γιατί:Πηγή : menshouse.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr