Όλες οι Τελευταίες Εξελίξεις στο Διαζύγιο-Σοκ της Ειρήνης Σκλήβα!
Www.true.gr

Όλες οι Τελευταίες Εξελίξεις στο Διαζύγιο-Σοκ της Ειρήνης Σκλήβα!

Από τον περασμένο Σεπτέμβριο άρχισαν να κυκλοφορούν οι πληροφορίες στην κοσμική Αθήνα για σοβαρούς τριγμούς στο γάμο τους.

Αφορμή στάθηκε σε πρώτη φάση το γεγονός ότι εκείνος εθεάθη να κάνει διακοπές με σκάφος στα νησιά του Αργοσαρωνικού χωρίς της Μις Κόσμος 1996, Ειρήνη Σκλήβα. Αυτό δεν είχε ξανασυμβεί αφού το ζευγάρι έκανε διακοπές πάντα μαζί. Επιπλέον, κανένας, όπως αναφέρει το Ciao τους δεν πήρε θέση για τη φημολογία περί χωρισμού, κάνοντας την έτσι να φουντώνει ακόμα περισσότερο.

Οι δυο τους επέλεγαν πάντα σε αυτά τα 16 χρόνια να κρατούν χαμηλούς τόνους σε ότι αφορά τη ζωή τους και σπάνια απασχολούσαν τα media. Κάτι που δεν θα αλλάξει ούτε σε αυτή της φάση της ζωής τους. Επιθυμία και των δυο είναι η λύση του γάμου τους γίνει ήρεμα και πολιτισμένα. Σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού Ciao ο επιχειρηματίας έχει ξεκινήσει ήδη τις νομικές διαδικασίες για την τυπική λύση του γάμου και μάλιστα ο ίδιος έχει φύγει από την κοινή εστία της οικογένειας και μένει στο πολυτελές σκάφος του έως ότου αποφασίσει το επόμενο βήμα του.

Πηγή από το περιβάλλον τους αποκάλυψε, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ότι ο επιχειρηματίας επισκέφθηκε πρόσφατα το γραφείο του δικηγόρου του, στο κέντρο της Αθήνας, και του ζήτησε να επισπεύσει τις διαδικασίες του διαζυγίου του με τη βασίλισσα των καλλιστείων. Μάλιστα, σύμφωνα πάντοτε με την ίδια πηγή, ο Νίκος Χυδήρογλου είναι διατεθειμένος να δώσει στην Ειρήνη Σκλήβα ό,τι δικαιούται προκειμένου να προχωρήσουν χωριστά στην επόμενη φάση της ζωής τους.

ΠΗΓΗ: gossip-tv.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr