Όλα Ξεκίνησαν Μετά από Συχνούς Πονοκεφάλους. Αν Δεν Είχε Πάει Άμεσα στο Γιατρό, Σήμερα θα ήταν Νεκρή!
Www.true.gr

Όλα Ξεκίνησαν Μετά από Συχνούς Πονοκεφάλους. Αν Δεν Είχε Πάει Άμεσα στο Γιατρό, Σήμερα θα ήταν Νεκρή!

Όταν η Renae Cleary είχε πολύ άσχημο πονοκέφαλο, θεώρησε πως απλά είχε ημικρανία. Οι ημικρανίες ήταν συχνές στην οικογένεια και η αδερφή της την καθησύχασε.

Ένας φίλος της που ήταν γιατρός όμως της πρότεινε να κάνει μία μαγνητική για να είναι σίγουρη. Τρεις μέρες μετά, η 38χρονη μεταφέρθηκε στα επείγοντα ενός νοσοκομείου του Perth.

Ένας γιατρός της εξήγησε πως βρήκαν έναν όγκο 2,2 εκατοστών που είχε μεγαλώσει στον εγκέφαλό της και χωρίς θεραπεία πιθανώς να ήταν νεκρή μέσα σε 24 ώρες.

Η Renae lay έμεινε για πέντε μέρες στο νοσοκομείο Sir Charles Gardner Hospital υπό 24ωρη στενή παρακολούθησε αφού οι γιατροί δεν ήξεραν τι θα μπορούσε να συμβεί.

Μετά από λιγότερο από ένα μήνα, η 38χρονη από το Perth είχε μιλήσει με έναν νευροχειρούργο για να κάνει την αφαίρεση του όγκου στο νοσοκομείο St John of God Hospital του Subiaco.


«Η επέμβαση πήγε καλά και αφαιρέθηκε επιτυχώς ολόκληρος ο όγκος.»

Αλλά η διάγνωση που δέχτηκε της προκάλεσε σοκ. Διαγνώστηκε με μελάνωμα 4ου σταδίου, χωρίς γνωστή αιτία.

Εκείνη όμως έκανε τακτικά εξετάσεις στο δέρμα της και δεν μπορούσε να καταλάβει πώς είχε προλάβει να αναπτυχθεί τόσο γρήγορα.

Η Renae πέρασε άλλες δύο εβδομάδες στο νοσοκομείο. «Είχα 19 ράμματα στο κεφάλι μου και δεν μπορούσα να κάνω τίποτα.»

«Όταν τελικά με άφησαν να πάω σπίτι δεν μπορούσα να κάνω πολλές από τις καθημερινές δουλειές όπως το να οδηγήσω, να μαγειρέψω ή να σηκώσω το οτιδήποτε βαρύτερο από 200 γρ. Όλα με κούραζαν αφάνταστα.»


Πέντε μέρες αφού είχε γυρίσει σπίτι είπε πως άρχισε να τρέχει υγρό από την περιοχή που είχε κάνει την επέμβαση αλλά παρά τα ράμματα που έκανε ξανά, η διαρροή δεν σταματούσε.

Οπότε, αναγκάστηκε να επιστρέψει στο νοσοκομείο και να κάνει μία διορθωτική επέμβαση για να μειωθεί η πίεση στην περιοχή και να μπορέσει να επουλωθεί.

Κατά την διάρκεια της παραμονής της στο νοσοκομείο ήταν περιορισμένη στο κρεβάτι της για 9 μέρες, χωρίς να μπορεί να κουνηθεί και βίωνε πολύ έντονο πόνο.

Τελικά, αναγκάστηκε να σταματήσει τις σπουδές της και να πουλήσει το διαμέρισμά της για να πληρώσει τα ιατρικά έξοδα.

Είπε πως προς το παρόν επιβιώνει από τον συνδυασμό δύο φαρμάκων που προσπαθούν να της δώσουν λίγο ακόμα χρόνο.

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr