Όλα Ξεκίνησαν από μία Αιμορραγία στον Εγκέφαλο. Ο Λόγος; Κάτι που Πίνουμε Όλοι μας Καθημερινά.

Ενώ ήταν έγκυος το πρώτο της παιδί, η Brianna βίωσε το αδιανόητο, δεν υπάρχει πραγματικά άλλη λέξη γι ‘αυτό που της συνέβη.
Η Brianna και ο Austin ήταν τόσο ενθουσιασμένοι με τον ερχομό του παιδιού τους. Αλλά ένα πρωί, η πεθερά της Brianna φώναξε συντετριμμένη: «Ο Austin είχε ένα ατύχημα»
Μετά από δύο ώρες οδήγησης μέχρι το νοσοκομείο, η Brianna έμαθε ότι ο άντρας της είχε αιμορραγία στον εγκέφαλο. Αλλά ο λόγος πίσω από την ξαφνική φρίκη ήταν εξίσου απροσδόκητος.
Ο Austin έπινε συνεχώς ενεργειακά ποτά, του είχαν γίνει συνήθεια και οι γιατροί είπαν ότι τελικά προκάλεσαν αιμορραγία του εγκεφάλου του.

Έγραψε στη σελίδα της στο Facebook:
«Γεια σας, το όνομά μου είναι Brianna, και αυτή είναι η ιστορία μου …
Η αγάπη δεν φαίνεται από τα μικρά πράγματα. Δεν είναι οι τηλεφωνικές κλήσεις, τα ραντεβού ή ακόμα και οι αναμνήσεις. Αγάπη είναι να θυσιάσεις πράγματα που δεν γνώριζες καν ότι μπορείς να θυσιάσεις. Η αγάπη είναι ανιδιοτελής.
Έχετε αισθανθεί ποτέ ότι η ζωή φέρνει τα πάνω κάτω; Έχετε νιώσει ποτέ τόσο πιεσμένοι που για δευτερόλεπτα δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα; Είστε ανίκανοι να κουνηθείτε, ανίκανοι να σκέφτεστε, ανίκανοι να αντιδράσετε. Εγώ το έχω νιώσει… Έζησα κάτι που δεν το φανταζόμουν ποτέ… όλα μέσα σε εννέα μήνες που ήμουν έγκυος στο πρώτο μου παιδί ».

«Η εγκυμοσύνη υποτίθεται ότι είναι ένα από τα πιο εκπληκτικά ταξίδια που θα κάνετε ποτέ. Δημιουργείτε μια νέα ζωή. Βιώνετε άνευ όρων αγάπη για κάποιον που δεν γνωρίζετε.
Ο άντρας μου και εγώ ήμασταν τόσο ενθουσιασμένοι με το μικρό αγόρι μας. Θα ήμασταν μια ολοκληρωμένη οικογένεια.»

«Ποτέ δεν φαντάστηκα καθώς πήγαινα για ύπνο εκείνο το βράδυ, ότι ολόκληρος ο κόσμος μου θα σπάσει μέσα σε λίγες ώρες.
Θυμάμαι ακόμα ότι η μητέρα του που με ξύπνησε εκείνο το πρωί μέσα στην ταραχή.
Το μόνο που ήξερα ήταν ότι ο σύζυγός μου ήταν στο νοσοκομείο. Αλλά δεν ήξερα γιατί.»

«Μετά από μια διαδρομή δύο ωρών στο νοσοκομείο, έμαθα ότι ο σύζυγός μου και πατέρας του παιδιού μου, είχε αιμορραγία στον εγκέφαλο. Οι γιατροί κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι αυτό το τρομερό γεγονός οφειλόταν στην πρόσφατη υπερβολική κατανάλωση ενεργειακού ποτού.
Έγινε χειρουργική επέμβαση και μετά από μια αγωνιώδη αναμονή 5 ωρών, πήγαμε να τον δούμε. Το πρόσωπο του ήταν σχεδόν μη αναγνωρίσιμο, αφού συνδέονταν με όλα τα είδη μηχανημάτων και σωλήνων που υπήρχαν πάνω του. Οι γονείς του έκλαιγαν απαρηγόρητοι.»

«Δεν ξέραμε να θα επιβίωνε. Τι θα έκανα εγώ και το παιδί μας; Αυτό είναι το χειρότερο συναίσθημα που ένοιωσα ποτέ.»

«Την επόμενη ημέρα ήταν ο δεύτερος γύρος της εγχείρησης στον εγκέφαλο. Μετά από αυτό ίσως ακολουθούσαν εγκεφαλικά επεισόδια, επιληπτικές κρίσεις, οιδήματα και άλλα πράγματα για τα οποία δεν είμαστε προετοιμασμένοι.»

«Δεν είχε σημασία πόσο θα άλλαζε η ζωή μας. Ήμουν δίπλα του σε όλα αυτά και θα τον στήριζα.»
Μετά από δύο εβδομάδες διαβίωσης σε ένα νοσοκομείο, πήγαμε τελικά στο σπίτι μας.»

«Και ήρθε η ώρα να γεννήσω.»

«Ήταν όλα τόσο δύσκολα. Ήθελα ο άντρας μου να αποτελεί μέρος αυτής της τεράστιας στιγμής. Ήθελα να είναι δίπλα μου. Να κρατά το χέρι μου. Να είναι εκεί για να καλωσορίσουμε τον γιο μας στον κόσμο. Δεν ήταν όμως εφικτό αυτό…»

«Αλλά ένα όμορφο θαύμα συνέβη καθώς γέννησα τον γιο μας. Ο Austin ξύπνησε. Είχα να τον δω περίπου μια εβδομάδα, αλλά τον σκεφτόμουν κάθε μέρα. Έτσι, μόλις μια εβδομάδα μετά τη γέννα πήγα να τον δω. Έπρεπε να του πω ότι το μωρό μας ήρθε. Να του πω πόσο τον χρειαζόμασταν.»

« Μετά από 2 μήνες, ο γιος μας τελικά συναντήθηκε με τον μπαμπά του. Αυτή ήταν η μέρα που η καρδιά μου κέρδισε κάποια από την ευτυχία της πίσω. Η ζωή μας δεν είναι πλέον φυσιολογική. Υπάρχουν επισκέψεις γιατρών και νοσοκομεία, αλλά υπάρχει και χαρά.»

«Ξυπνάω κάθε μέρα για να φροντίζω το όμορφο μικρό μας αγόρι και το σύζυγό μου. Εκείνος κάνει φυσιοθεραπεία, λογοθεραπεία και επαγγελματική θεραπεία. Τον βοηθάω με την προσωπική υγιεινή. Τον βοηθάω να περπατήσει. Τον βοηθάω σε κάθε πτυχή της ζωής του.»

«Και ενδιάμεσα φροντίζω και τον 8 μηνών γιό μας. Είναι δύσκολο όλο αυτό, αλλά το προσπαθώ.»

Πηγή littlethings.com