«Όλα Ξεκίνησαν από Λίγα Ερυθρά Σπιθουράκια. Δυστυχώς η Εξέλιξή της, Δεν ήταν Αυτή που Περιμέναμε…»

Μία μητέρα δημοσίευσε τρομακτικές φωτογραφίες της κόρης της που πάλευε με την χειρότερη περίπτωση ανεμοβλογιάς που είχαν δει ποτέ οι γιατροί.

Η Lianne Taylor, από το Newton Aycliffe της επαρχίας Durham, ισχυρίζεται πως την έστειλαν δύο φορές στο σπίτι όταν πήγε την Evie-Beth στα επείγοντα επειδή είχε βγάλει τα σημάδια.

Η Evie-Beth, τότε πέντε, ούρλιαζε από τον πόνο κάθε φορά που την ακουμπούσαν και δεν μπορούσε να φάει, να πιει ή να χρησιμοποιήσει την τουαλέτα. Πάλευε ακόμα και για να αναπνεύσει. 

Η μητέρα της, η 33χρονη Taylor, κάλεσε ασθενοφόρο και η κόρη της μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Darlington Memorial Hospital.

Αλλά εκεί την αντιμετώπισαν ως γονιό που υπερβάλλει και της είπαν να περιμένει 10 μέρες μέχρι να λειτουργήσουν τα αντιβιωτικά.

Επειδή είχε απελπιστεί, η Taylor πήγε την κόρη της στον γιατρό άλλη μία φορά, ο οποίος κανόνισε αμέσως να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Οι γιατροί της είπαν εκεί πως ήταν τυχερή που την πήγε στο νοσοκομείο, γιατί η σοβαρότητα της περίπτωσής της τους έκανε να πιστεύουν πως είχε κάποια σπάνια γενετική ασθένεια μέχρι που οι εξετάσεις έδειξαν πως αυτό δεν ίσχυε.

Τελικά, πήρε εξιτήριο μετά από 4 μέρες στο νοσοκομείο αλλά χρειάστηκαν μήνες μέχρι να εξαφανιστούν τα σημάδια και έχει μείνει με μόνιμες ουλές.

Η Taylor και ο άντρας της, Stuart, παρατήρησαν ένα σημάδι στο χέρι της κόρης τους τον περασμένο Φεβρουάριο και νόμιζαν πως μπορεί να είναι ανεμοβλογιά. 

Όταν γέμισε σπυράκια μετά από 4 μέρες, οι γονείς της την έκαναν μπάνιο σε βρώμη και την έτριψαν με κρέμες και χαμομήλι για να μειωθεί η φαγούρα.

Αλλά η κατάστασή της συνεχώς χειροτέρευε.

Μετά από μέρες άρχισε να γίνεται ληθαργική και τελικά τα σπυράκια την πονούσαν τόσο πολύ που δεν μπορούσε ούτε να καθίσει.

Ο γιατρός της έγραψε αντιβιωτικά και δύο μέρες μετά τους έστειλαν σπίτι όταν πήγε στα επείγοντα επειδή θεώρησαν πως ήταν υπερβολική.

Είχε χάσει πολύ βάρος επειδή δεν έτρωγε και δεν μπορούσε ούτε να πάει στην τουαλέτα.

Αφού την πήγε ξανά στο νοσοκομείο, οι γιατροί της είπαν πως ήταν πολύ τυχερή γιατί τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι πολύ χειρότερα.

Τώρα είναι υγιής και χαρούμενη αν και την ενοχλούν ου ουλές που έμειναν από την ασθένεια.

Πηγή