Όλα Ξεκίνησαν από ένα Σπυράκι στη Μασχάλη... Δυστυχώς η Αλήθεια ήταν Πολύ Χειρότερη!
Www.true.gr

Όλα Ξεκίνησαν από ένα Σπυράκι στη Μασχάλη… Δυστυχώς η Αλήθεια ήταν Πολύ Χειρότερη!

Πολλοί κρίνουν τους γιατρούς πως παίρνουν υπερβολικά πολλά χρήματα, αλλά όταν βλέπουμε όμως τι περνάνε με κάποιους από τους ασθενείς τους, καταλαβαίνουμε πως τα αξίζουν. Σε μία πρόσφατη περίπτωση, ένας γιατρός έπρεπε να κάνει μία επέμβαση που οι περισσότεροι θα αηδίαζαν να κάνουν.

Όταν όμως μία γυναίκα πήγε στον Dr. Michael Lewis επειδή είχε βγάλει ένα τεράστιο απόστημα στην μασχάλη της, η κατάσταση σύντομα έγινε άσχημη και στο βίντεο φαίνεται τι ακριβώς συνέβη.

Ο γιατρός έβγαλε το νυστέρι για να κάνει μία τομή στην δεξιά της μασχάλη. Της είπε πως δεν θα πρέπει να νιώσει πόνο αλλά και μόνο το θέαμα είναι αρκετά ανατριχιαστικό. Μόλις άνοιξε το δέρμα, κόκκινο υγρό άρχισε να βγαίνει και ο Lewis το μάζεψε σε μία σακούλα.Όταν έφτασε στην βάση του, κατάλαβε πως ήταν απόστημα από λίπος. Τα περισσότερα αποστήματα προκαλούνται από βακτήρια που μπαίνουν σε μικρές πληγές όπως στην βάση της τρίχας ή στους ιδρωτοποιούς αδένες.

Για να αποφεύγετε τέτοια αποστήματα, καλό θα ήταν να πλένεστε τακτικά στα χέρια και το σώμα και να χρησιμοποιείτε διαφορετική πετσέτα από τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας.Και ότι και να κάνετε, μην προσπαθήσετε να βγάλετε μόνοι σας το πύον γιατί μπορεί να εξαπλωθεί το βακτήριο και σε άλλα σημεία του δέρματος.

Credit: americanwebmedia.com

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr