Όλα ξεκίνησαν από ένα μικρό Σπυράκι στο Μάγουλο. 5 Χρόνια μετά, αυτό που Φύτρωσε στο Πρόσωπό της συνεχίζει να Μεγαλώνει...
Www.true.gr

Όλα ξεκίνησαν από ένα μικρό Σπυράκι στο Μάγουλο. 5 Χρόνια μετά, αυτό που Φύτρωσε στο Πρόσωπό της συνεχίζει να Μεγαλώνει…

Μία ηλικιωμένη γυναίκα έχει έναν τεράστιο όγκο να μεγαλώνει στο μάγουλό της – αλλά φοβάται πάρα πολύ να τον αφαιρέσει.

Η Teresita Briones, 79, παρατήρησε ένα μικρό εξόγκωμα κάτω από το δεξί της μάγουλο πριν περίπου 5 χρόνια αλλά δεν ανησύχησε.

Ο όγκος όμως φούσκωσε και μεγάλωσε γρήγορα. Μέσα σε ένα χρόνο είχε φτάσει το μέγεθος μπάλας του τένις.

Τώρα, περίπου πέντε χρόνια μετά, έχει το διπλάσιο μέγεθος από το κεφάλι της και δεν την αφήνει να κοιμηθεί τα βράδια λόγω του μεγέθους του.

Η Teresita τώρα περιφέρεται στους δρόμους κοντά στο σπίτι της στην πόλη Iligan στις Φιλιππίνες, όπου οι περαστικοί την βοηθάνε δίνοντάς της χρήματα.

«Φοβάμαι να κάνω την επέμβαση.»Είπε: «Στην αρχή νόμιζα πως δεν ήταν κάτι σοβαρό και πως θα έφευγε μόνο του. Εάν είχα πάει τότε στον γιατρό, τώρα η ζωή μου θα ήταν πιο εύκολη. Θα μπορούσαν να το είχαν φτιάξει χωρίς καθόλου κόπο.

Τώρα ο όγκος είναι τόσο μεγάλος που η ζωή μου είναι πολύ δύσκολη. Δεν μπορώ να κοιμηθώ πια και ο όγκος συνεχώς μεγαλώνει. Φοβάμαι όμως να κάνω την επέμβαση. Φοβάμαι πως δεν θα ξυπνήσω μετά την αναισθησία.»

«Είμαι γριά και δεν νομίζω να αναρρώσω. Έχω τόσο πολύ καιρό αυτό το πράγμα που νομίζω δεν υπάρχει κάτι που να μπορώ να κάνω.»

Οι γιατροί της είπαν πως δεν μπορούσαν να την βοηθήσουν και την συμβούλεψαν να πάει στην πρωτεύουσα, Manila, όπου η τεχνολογία είναι καλύτερη.Εκείνη όμως ποτέ δεν το έκανε λόγω του ότι τα έξοδα για να πάει, να μείνει εκεί και να πληρώσει τους γιατρούς, ήταν πολύ υψηλά.

«Είμαι ευγνώμον για όσα μου δίνει ο κόσμος.»

Πέρυσι έκανε ακτινογραφίες και φάνηκε πως ο όγκος της είναι καλοήθης. Από τότε όμως δεν επέστρεψε και πλέον βασίζεται στην κόρη της για να ζει και στο φαγητό και στα χρήματα που της δίνουν οι κάτοικοι της πόλης της.

Είπε: «Δεν έχω πολλά αλλά είμαι ευγνώμον για όσα μου δίνουν οι άνθρωποι. Δεν ξέρω τι θα συμβεί εάν δεν κάνω την θεραπεία. Μερικές φορές ο όγκος μου αιμορραγεί.»

Credit: dailymail.co.uk

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr