Όλα τα μυστικά που αποκαλύπτουν οι γραμμές στις παλάμες σας για την κρυφή, ερωτική σας ζωή
Www.true.gr

Όλα τα μυστικά που αποκαλύπτουν οι γραμμές στις παλάμες σας για την κρυφή, ερωτική σας ζωή

Η μαντική τέχνη της ανάγνωσης των γραμμών της παλάμης ενός ατόμου για την πρόβλεψη της προσωπικότητας, των χαρακτηριστικών και του μέλλοντός του είναι γνωστή ως χειρομαντεία. Σύμφωνα με αυτήν την τέχνη, κάθε γραμμή στην παλάμη σας είναι σημαντική και μπορεί να αποκαλύψει ορισμένες πτυχές της τρέχουσας και της μελλοντικής σας ζωής. Οι γραμμές στην παλάμη σας, γνωστές ως γραμμές της καρδιάς, μπορούν να αποκαλύψουν το είδος του συντρόφου που έχετε σε μια ρομαντική σχέση.

Αν είστε περίεργοι να μάθετε περισσότερα για το πώς φαίνεται η ερωτική σας ζωή, συγκρίνετε και τις δύο παλάμες σας και ελέγξτε τις γραμμές της καρδιάς στις παλάμες. Θα παρατηρήσετε ότι οι γραμμές της καρδιάς είναι είτε στο ίδιο επίπεδο είτε μπορεί να είναι άνισες μεταξύ τους.

Μάθετε τι σημαίνει κάθε τύπος γραμμής για τη ρομαντική σας ζωή:

1. Η αριστερή γραμμή της καρδιάς είναι υψηλότερη
Ένα άτομο με υψηλότερη αριστερή γραμμή της καρδιάς παίρνει συχνά ρίσκα. Δεν φοβάται τις προκλήσεις και είναι έτοιμο να αντιμετωπίσει με θάρρος οποιαδήποτε προβλήματα σε μια σχέση. Αν και οι περιστάσεις μπορεί μερικές φορές να είναι αγχωτικές, μπορείτε να τις ξεπεράσετε, έχοντας πάντα ένα χαμόγελο. Το πάθος και η αποφασιστικότητά σας σάς βοηθούν να ξεπεράσετε τα εμπόδια στη σχέση σας και σας προσφέρουν αυτοπεποίθηση. Ως σύντροφος, υποστηρίζετε το άτομο που αγαπάτε και παραμένετε πάντα ο αυθεντικός εαυτός σας. Βοηθάτε τον σύντροφό σας να ωριμάσει προσφέροντάς του αφιλτράριστες απόψεις και κριτικές.

2. Η δεξιά γραμμή της καρδιάς είναι υψηλότερη

Η ρομαντική σας σχέση δεν περιέχει τη λέξη «δράμα». Είστε ένα άτομο που επενδύει σε ώριμες και σταθερές σχέσεις με ένα προβλέψιμο μέλλον. Έτσι, αντί να πειραματίζεστε με σύντομες σχέσεις, εστιάζετε σε μια μακροπρόθεσμη σχέση. Επιπλέον, η ωριμότητα σας σας κάνει να θέλετε να αναζητήσετε έναν σύντροφο που είναι μεγαλύτερος σε ηλικία από εσάς.


Ενώ ορισμένες από τις επιλογές σας μπορεί να είναι μη συμβατικές, δεν είστε ο τύπος που συμβιβάζεται με άλλες αξίες. Πιστεύετε ότι πρέπει να μοιράζεστε τη ζωή σας με άτομα που απολαμβάνουν τις ίδιες αξίες με εσάς. Επιπλέον, υπάρχει πάντα χώρος για νέες εμπειρίες στη ζωή σας που μπορεί να είναι εκτός της ρομαντικής σας σχέσης.

3. Και οι δύο γραμμές της καρδιάς βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο

Οι αποφάσεις για τη ζωή σας είναι προσεκτικά ισορροπημένες και καλά μελετημένες. Δεν βιάζεστε να κάνετε σχέσεις και είστε έτοιμοι να περιμένετε το σωστό άτομο. Ωστόσο, όταν κάνετε μια σχέση, δείχνετε τον αληθινό εαυτό σας στο σύντροφό σας και δεν φοβάστε το μέλλον ακόμα κι αν πληγώσει το άλλο σας μισό.

Ως σύντροφος, είστε πολύ υποστηρικτικό άτομο. Δεν έχει σημασία τι συμβαίνει, θα είστε εκεί για να στηρίξετε τον σύντροφό σας και είστε ευγενικοί με τα συναισθήματα του. Επομένως, ο σύντροφός σας σας θαυμάζει και σας αναγνωρίζει ότι είστε αξιόπιστο άτομο. Μοιράζεστε μια υπέροχη ρομαντική σχέση.

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr