Όλα όσα έιπε στο τηλεφώνημα o Ατζούν με την Σπυροπούλου. Τα Πραγματικά Λεφτά και η εκδίκηση που ήθελε να Πάρει
Www.true.gr

Όλα όσα έιπε στο τηλεφώνημα o Ατζούν με την Σπυροπούλου. Τα Πραγματικά Λεφτά και η εκδίκηση που ήθελε να Πάρει

Σύμφωνα με χθεσινοβραδινές μου πληροφορίες συνδυαζόμενες από διαφορετικές πηγές η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βρίσκεται ήδη στον Άγιο Δομίνικο. Ινκόνγκνιτο σε ξενοδοχείο και περιμένει την είσοδό της στο παιχνίδι. Δεν είναι μόνο η παύση δραστηριοτήτων στο instagram που το επιβεβαιώνει αλλά και η κατάστασή της στο messanger στο facebook καθώς όπως μπορείτε να δείτε και στην φωτογραφία που μου ήρθε χθες το βράδυ είχε να μπει στον λογαριασμό της σχεδόν 24 ώρες.

Πάμε τώρα και στην είδηση που θα αντιγράψουν τις επόμενες ώρες τα γνωστά ανυπόλυπτα sites με τα clopy right δίπλα σε διαφημίσεις με μαγικά ματζούνια αδυνατίσματος. Τις προηγούμενες ημέρες υπήρξε απευθείας επαφή του Ατζούν Ιλίτζαλι με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Kαι αφού έκλεισαν στο οικονομικό (πολύ λιγότερα από 10.000 την εβδομάδα που ακούστηκε τις προηγούμενες ημέρες αλλά πολύ περισσότερα από τους συμπαίκτες της) η Ντίνα πήρε αυτό που έψαχνε από πέρσι το καλοκαίρι. Εφόσον λοιπόν δεν υπάρξει καμία νέα αλλαγή η Σπυροπούλου την επόμενη σεζόν θα είναι η παρουσιάστρια του δεύτερου κύκλου του «Μy style rocks» που έκανε φέτος η αιώνια αντίπαλός της Ευαγγελία Αραβανή.

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr