Όλα έδειχναν ότι είναι ένας Συνηθισμένος Γάμος. Μέχρι που εμφανίστηκε ο Κουμπάρος

Ο Justin Lansford και η Carol Balmes παντρεύτηκαν πρόσφατα στο Largo, της Florida. Αυτοί οι ερωτευμένοι από το γυμνάσιο είχαν μία υπέροχη τελετή – αλλά αυτός που έκλεψε την παράσταση ήταν ο κουμπάρος τους!

Καθώς υπηρετούσε στο Afghanistan, το φορτηγάκι του Lansford χτυπήθηκε από αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό. Το όχημα αναποδογύρισε και τα τραύματα που δημιουργήθηκαν κατέληξαν ως αποτέλεσμα να του αφαιρεθεί το αριστερό του πόδι.

Ήταν τότε που ανάρρωνε στο Walter Reade που ταίριαξε με έναν τετράποδο φίλο που άλλαξε την ζωή του για πάντα. Το όνομα του ήταν Gabe.

Μέσω του προγράμματος «Warrior Canine Connection project», το οποίο συνδέει βετεράνους με μετατραυματικό στρες με σκύλους υποστήριξης, ο Justin κατάφερε να εγκλιματιστεί απόλυτα έχοντας τον Gabe στην ζωή του ως σκύλο υποστήριξης. Έτσι δεν θα το βρείτε περίεργο που ο Justin διάλεξε τον Gabe για να είναι ο κουμπάρος του.

Ο Gabe συνόδευσε το ζευγάρι κατά το μήκος του διαδρόμου της εκκλησίας και αυτό δεν είναι απλά ένα «γλυκό» θέαμα, είναι μία συμβολική πράξη για όλα αυτά που υπέστη ο Justin, για τις μάχες που έδωσε, τις δυσκολίες που πέρασε, το ταξίδι που έκανε και για το πόσο μακριά έχει φτάσει.

Δείτε φωτογραφίες από την ιστορία τους παρακάτω:

Φαίνεται σαν να έχουν έναν φυσιολογικό γάμο: μία γιορτή ανταλλαγής όρκων αιώνιας αγάπης και αφοσίωσης


΄Ωστόσο υπήρξε κάτι που ξεχώρισε σε αυτόν τον γάμο από τους υπόλοιπους.

Ο κουμπάρος του Justin ήταν ο σκύλος του, Gabe. Ο Justin αντιστοιχήθηκε με τον Gabe πριν από χρόνια με βάση το πρόγραμμα «Warrior Canine Connection». Ο οργανισμός συνδέει βετεράνους που έχουν υποστεί μετατραυματικό στρες, με υποστηρικτικά ζώα.

“Ήμουνα αλεξιπτωτιστής 82η στη Αερομεταφερόμενη Μεραρχία και βρισκόμασταν στο Αφγανιστάν στις αρχές του 2012,»,” είπε ο Justin στο ABC. “Πέσαμε πάνω σε αυτοσχέδια βόμβα και αναποδογύρισε το βαν μας, Είχα αμφίπλευρα κομμένα μηριαία οστά ως αποτέλεσμα τον ακρωτηριασμό του αριστερού ποδιού μου.”


“Όσο λιγότερο χρειάζομαι το αναπηρικό μου καροτσάκι, τόσο περισσότερο χρειάζομαι την βοήθεια του σε μικρότερες εργασίες και τόσο περισσότερο είναι και εκείνος εδώ. Ήταν μεγάλη παρηγοριά να ξέρω ότι είναι πάντα εδώ» Είπε.


“Με βοηθάει με πολλά πράγματα. Μπορώ να τον χρησιμοποιώ ως μία σταθερή επιφάνεια για να στηριχτώ, όταν ανεβοκατεβαίνω προς το πάτωμα, πχ για να πιάσω κάτι.” είπε ο Lansford. “Αν πέσω, έρχεται τρέχοντας και με βοηθάει να σηκωθώ”

Δείτε περισσότερα για τον υπέροχο δεσμό που έχει ο Juston και ο Gabe στο παρακάτω VIDEO