Οκτώ Άνδρες Έκλεψαν και Βiασαν Έγκυο Κατσίκα... Το Ζώο Τελικά Υπέκυψε στα Τραύματα του
Www.true.gr

Οκτώ Άνδρες Έκλεψαν και Βiασαν Έγκυο Κατσίκα… Το Ζώο Τελικά Υπέκυψε στα Τραύματα του

Το περιστατικό συνέβη στην πόλη Νουχ της Ινδίας. Οκτώ μεθυσμένοι άνδρες μπήκαν σε έναν στάβλο και έκλεψαν μια έγκυο κατσίκα την οποία μετέφεραν μερικά μέτρα σε ένα δάσος.

Άρχισαν να βιάζουν το ζωντανό το οποίο ήταν έγκυος και κάποια στιγμή ο ιδιοκτήτης της που ακολούθησε τα χνάρια τους, τους εντόπισε, τους όρμησε και ξυλοκόπησε 3 από αυτούς πριν διαφύγουν. Σε βοήθεια του ιδιοκτήτη είχαν σπεύσει και κάποιοι συγχωριανοί του.

Το άτυχο κατσικάκι εξέπνευσε την επόμενη μέρα από τα σοβαρά τραύματα που του είχαν δημιουργήσει.Οι άνδρες ύστερα από ώρα συνελήφθησαν από τις αρχές και τώρα αντιμετωπίζουν βαρύτατες κατηγορίες για βιασμό και κακοποίηση ζώου.

«Το κατσικάκι μου ήταν αιμόφυρτο και ξαπλωμένο στο έδαφος όταν το πρωταντίκρυσα» είπε ο ιδιοκτήτης και συνέχισε: «όταν τους εντόπισα ένας μεθυσμένος γελώντας μου είπε ότι πέρασε ωραία ώρα με το κατσίκι μου»

Κτηνίατρος που εξέτασε την κατσίκα αποφάνθηκε ότι πέθανε από εγκεφαλική αιμορραγία εξαιτίας κάποιων χτυπημάτων και από ακατάσχετη αιμορραγία στα γεννητικά της όργανα.

Πηγή: stroumfaki.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr