Οχετός ο Ραπτόπουλος κατά της 17χρονης που κατήγγειλε τον Σεμέδο: «Θα βγει η άλλη στο μπαρ, θα μπει στου αρκουδιάρη το αμάξι...»
Www.true.gr

Οχετός ο Ραπτόπουλος κατά της 17χρονης που κατήγγειλε τον Σεμέδο: «Θα βγει η άλλη στο μπαρ, θα μπει στου αρκουδιάρη το αμάξι…»

Θα λέγαμε πως ήταν έκπληξη αν έβγαινε από το στόμα κάποιου άλλου ανθρώπου, ωστόσο ας μην ξεχάσουμε πως μιλάμε για τον Κωστή Ραπτόπουλο.

Victim blaiming, ρατσισμός και άλλες λογής τρέλες περιελάμβανε ο οχετός του αθλητικού δημοσιογράφου στην χτεσινή του εκπομπή στο Metropolis.


Κώστας Ραπτόπουλος: «Θα βγεις με μία, θα πας στο μπαρ. Θα πιεις, θα την πας στο σπίτι και θα πει την άλλη μέρα στο αστυνομικό τμήμα “με βίασε;”. Είναι δυνατόν ρε; Είναι δυνατόν; Βγήκαν οι άλλοι στο μπαρ; Τα ήπιανε; Μπήκανε στο αμάξι;»
Γρηγόρης Κόκκινος: «Μα δεν έχουμε πλήρη εικόνα…»
Κώστας Ραπτόπουλος: «Άσε με “δεν έχουμε πλήρη εικόνα”, παραμύθια, ασε με ήσυχο. Θα βγει η άλλη στο μπαρ, 17 χρονών, θα μπει στους αρκουδιάρη, του μαύρου το αμάξι και μετά θα στείλει τον χωροφύλακα. Και άλλος σέρβιρε… Αν ήταν σωστός, θα έλεγε “Που ήσουν παιδάκι μου, σε ποιο μπαρ, στο τάδε μπαρ, σου έδωσαν αλκοόλ; Είσαι 17; Είσαι ανήλικο; Ποιος είναι ιδιοκτήτης του μπαρ; Σφράγισμα το μαγαζί. Σφράγισμα κατευθείαν αν είχε εισαγγελέα, η Ελλάδα, σωστό»

Αλήθεια, κάποιος κρατικός φορέας θα επέμβει για όλα αυτά;

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr