«Ωχ! Ωχ, ωχ, ωχ, σεισμός!»: Η μυθική αντίδραση του Άκη Παυλόπουλου την ώρα του σεισμού της Δευτέρας (Vid)
Www.true.gr

«Ωχ! Ωχ, ωχ, ωχ, σεισμός!»: Η μυθική αντίδραση του Άκη Παυλόπουλου την ώρα του σεισμού της Δευτέρας (Vid)

Ο σεισμός της Δευτέρας, εκτός από πρώτο θέμα στα social media, έγινε viral για έναν ακόμα λόγο. Γιατί χάρη στο…κούνημά του μας χάρισε μερικές τηλεοπτικές στιγμές που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ.

Πολλοί δημοσιογράφοι την ώρα του σεισμού ήταν on air και έκαναν εκπομπή. Όπως αντιλαμβάνεται κανείς, η αντίδραση ορισμένων δεν ήταν και πολύ ψύχραιμη γιατί αν εξαιρέσεις τον Βαρώτσο δεν πρέπει να υπάρχει άλλος φυσιολογικός άνθρωπος στην Ελλάδα που να τα πηγαίνει καλά με τους σεισμούς.
Κάποιοι πιστοί στη ρήση «φοβούνται μωρέ τα παλικάρια;» δεν κατάλαβαν τίποτα. Κάποιοι άλλοι, παραλίγο να αγκαλιάσουν την καρέκλα και να αρχίσουν τα τρεχάκια.Κορυφαία όλων η αντίδραση του Άκη Παυλόπουλου, ο οποίος με το άκουσε την πρώτη βοή, γούρλωσε τα μάτια, πιάστηκε γερά από την καρέκλα του και ετοιμάστηκε να την κάνει με γοργά πηδηματάκια. Και όντως θα την έκανε αν δεν υπήρχε ένας καλός και ψύχραιμος κύριος να καθησυχάσει εκείνον και το πάνελ…
Δείτε πώς αντέδρασαν οι δημοσιογράφοι τριών εκπομπών την ώρα του σεισμού, απολαύστε τον θεούλη Άκη Παυλόπουλο και δείτε το μυθικό, το επικό, το ξεκαρδιστικό φινάλε. Η κορυφαία αντίδραση σε σεισμό που έχετε δει ποτέ! Το απόλυτο, έπος, το απόλυτο κλάμα από τον Γιάννη Γαλάτη! Απολαύστε το βίντεο που ετοίμασε η εκπομπή «Ροντέο».
https://youtu.be/ANiSQA5qecM

Πηγη menshouse.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr