Ο Ζαμπίδης «ρίχνει» νοκ-άουτ τον Τσίπρα: «H Μακεδονία είναι μία και Ελληνική» – «Κράτος με όνομα και ιστορία βασισμένα στο ψέμα»
Www.true.gr

Ο Ζαμπίδης «ρίχνει» νοκ-άουτ τον Τσίπρα: «H Μακεδονία είναι μία και Ελληνική» – «Κράτος με όνομα και ιστορία βασισμένα στο ψέμα»

Ο Μάικ Ζαμπίδης πήρε θέση για τη συμφωνία των Πρεσπών και εξέφρασε την αντίθεσή του, αναφέροντας πως τα Σκόπια είναι ένα κράτος που θέλει να αυτοαποκαλείται Μακεδονία και πως έχει ένα όνομα και μια ιστορία βασισμένα πάνω στο ψέμα και στην εξαπάτηση.

Παράλληλα, ανέφερε στο μήνυμά του πως είναι μια μικρή, πρώην γιουγκοσλαβική επαρχία που λεγόταν Βαρντάρσκα και που το 1991 αποφάσισε να κλέψει την ιστορία ενός έθνους.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο Facebook:


«Ένα κράτος με ένα όνομα και μια ιστορία βασισμένα πάνω στο ψέμα και στην εξαπάτηση. Αυτό είναι η πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία που θέλει να αυτοαποκαλείται Μακεδονία. Για εμάς τους Έλληνες και για όσους γνωρίζουν την ιστορία, η Μακεδονία είναι μόνο Ελληνική, όσες συνθήκες κι αν υπογραφούν υποδηλώνοντας το αντίθετο. Τα Σκόπια μπορεί να λενε ότι είναι Μακεδονία, αλλά στην πραγματικότητα ήταν, είναι και θα είναι μια μικρή, πρώην γιουγκοσλαβική επαρχία που λεγόταν Βαρντάρσκα, και που μια μέρα το 1991 αποφάσισε να κλέψει την ιστορία ενός έθνους.

Αν και τα Σκοπιά θέλουν να αυτοαποκαλούνται Μακεδονία για εμάς τους Έλληνες και για όσους γνωρίζουν την ιστορία, η…

Gepostet von Iron Mike Zambidis am Samstag, 19. Januar 2019

Πηγή : pentapostagma.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr