Ο Βασιλακόπουλος απαντά για το virαl βίντεο: Δεν τραγουδάω σε εκπομπή της Αννίτας Πάνια, αλλά σε μεζεδοπωλείο

Απαντήσεις στα σχόλια για τα όσα συνέβησαν στην ταβέρνα Ζιώγας αλλά και για ένα βίντεο που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο Διαδίκτυο, έδωσε σήμερα ο καθηγητής πνευμονολογίας Θεόδωρος Βασιλακόπουλος μιλώντας στο ραδιόφωνο των Παραπολιτικών και στην εκπομπή «Μπρα ντε φέρ».

Αρχικά ο κύριος Βασιλακόπουλος απάντησε στην ανάρτηση του Παύλου Πολάκη αλλά και στα όσα του καταμαρτύρησε ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος για το επεισόδιο στην ταβέρνα Ζιώγας, γράφοντας ότι ο ίδιος σήκωσε χέρι στην κόρη του ιδιοκτήτη της ταβέρνας.

«Τελείως ψευδές ότι σήκωσα χέρι στην κόρη του ιδιοκτήτη η οποία μας έσπρωχνε όλους έξω από το μαγαζί βρίζοντας μας. Κανένα χέρι δεν σήκωσα ούτε εγώ ούτε κανένας άλλος συνάδερφος μου. Ήμασταν 30 πνευμονολόγοι όλοι μπορούν να καταθέσουν την άποψή τους για το αν έχει συμβεί κάτι τέτοιο”.

Ο κ. Βασιλακόπουλος απάντησε και στα όσα αναφέρουν οι κύριοι Πολάκης και Τριανταφυλλόπουλος, για το αν πλήρωσε το τραπέζι φαρμακευτική εταιρεία κάτι που παραδέχθηκε.

«Το τραπέζι μας το έκανε μια φαρμακευτική εταιρεία όπως προβλέπεται από το νόμο, ο οποίος νόμος ίσχυε και επί των ημερών του κυρίου Πολάκη. Και τότε και τώρα μπορούμε να φάμε σε ταβέρνες και εστιατόρια και να πληρώσει μια φαρμακευτική εταιρεία. Αυτό προβλέπεται από τότε που πήρα εγώ πτυχίο ιατρικής και δεν καταργήθηκε επί κ. Πολάκη.

Η συγκεκριμένη φαρμακευτική εταιρεία που μας έκανε αυτό το τραπέζι είναι η εταιρεία που δημοσίευσε μια πολύ καλή εργασία για το δικό της μονοκλωνικό αντίσωμα σαν τα μονοκλωνικά αντισώματα που έχει προτείνει ο κ. Πολάκης . Δεν έχει εμβόλιο, άρα με βάση τη δική μου δήλωση ότι δεν μπορούμε να αντιμετωπίσουμε την πανδημία με τα μονοκλωνικά αντισώματα, θα έπρεπε να μου είχε κόψει την καλημέρα.”

Απάντηση έδωσε ο καθηγητής πνευμονολογίας και για το βίντεο που κυκλοφορεί στο Διαδίκτυο και στο οποίο εμφανίζεται να τραγουδά σε πιο νεαρή ηλικία . Κάποιοι έγραψαν στο Facebook ότι αυτό το βίντεο ήταν από συμμετοχή του κ .Βασιλακόπουλου σε εκπομπή της Αννίτας Πάνια. Μάλιστα το ερώτημα αυτό έθεσε με ανάρτηση της στον καθηγητή και η Έλενα Άκριτα την οποία ο κ.Βασιλακοπουλος την κάλεσε να φάνε μαζί να της τραγουδήσει.

«Για να λύσω τις απορίες της κυρίας Ακρίτα, αν και δεν διαβάζω την κυρία Ακρίτα γιατί έχω πιο σοβαρά πράγματα να κάνω , θα πω ότι είναι ένα βίντεο από το μεζεδοπωλείο «Καπνικαρέα” δίπλα στην «Καπνικαρέα» στην Αθήνα το οποίο ακόμα και σήμερα επισκέπτομαι. Μπουζούκι παίζει ο προσωπικός μου φίλος ο οποίος μου έχει εμπιστευτεί την υγεία της μητέρας του, ο Βαγγέλης Μουτσάτσος, ο οποίος παίζει ακόμα και σήμερα κάθε Τετάρτη.

Στο βίντεο είμαι σε πιο νεαρή ηλικία και τραγουδάω ένα τραγούδι. Να ενημερώσω την κυρία Ακρίτα ότι τα φάλτσα που κάνω τα έχω βελτιώσει γιατί έκανα κάποια μαθήματα. Την καλώ λοιπόν να έρθει στο συγκεκριμένο μαγαζί την Τετάρτη να τραγουδήσω στην ίδια να με ακούσει αν έχω βελτιωθεί.”

Οκ.Βασιλακοπουλος διέψευσε ότι το συγκεκριμένο βίντεο είναι από συμμετοχή του σε εκπομπή της Αννίτας Πανιά. «Γιατί δεν παίρνετε τηλέφωνο την κ. Πάνια να ρωτήσετε αν με έχει καλέσει ποτέ σε εκπομπή της, είναι καταγεγραμμένες οι εκπομπές της κ.Πανια. Όλα αυτά είναι στοχευμένες επιθέσεις εναντίον μου»

πηγη: thetoc.gr