Ο Τζάστιν Μπίμπερ διαγνώστηκε με τη νόσο του Lyme - Η ανακοίνωση στο Instagram
Www.true.gr

Ο Τζάστιν Μπίμπερ διαγνώστηκε με τη νόσο του Lyme – Η ανακοίνωση στο Instagram

Την αποκάλυψη πως διαγνώστηκε με τη νόσο του Lyme (γνωστή και ως νόσος των τσιμπουριών) έκανε ο Τζάστιν Μπίμπερ, με ανάρτησή του στο Instagram. Ο 25χρονος τραγουδιστής ήταν μάλιστα ιδιαίτερα καυστικός εναντίον εκείνων που έσπευσαν να συνδέσουν την εικόνα του με τη χρήση σκληρών ναρκωτικών.

«Αν και αρκετοί άνθρωποι συνέχιζαν να λένε πως «ο Τζάστιν Μπίμπερ φαίνεται χάλια, κάνει κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη» κ.λπ. δεν συνειδητοποίησαν ότι πρόσφατα διαγνώστηκα με την νόσο του Lyme. Και όχι μόνο αυτό αλλά έχω σοβαρό ιστορικό χρόνιας λοιμώδους μονοπυρήνωσης που επέδρασε στο δέρμα μου, στην εγκεφαλική μου λειτουργία, στην ενέργεια και στην υγεία μου γενικά. Αυτά τα πράγματα θα εξηγηθούν περαιτέρω σε μία σειρά ντοκιμαντέρ που θα ανεβάσω σύντομα στο YouTube. Να ξέρετε ότι έδωσα μάχη και το ξεπερνώ. Ήταν δυο δύσκολα χρόνια αλλά η σωστή φαρμακευτική αγωγή με βοηθά να αντιμετωπίσω την μέχρι τώρα ανίατη ασθένεια και θα επιστρέψω καλύτερος από ποτέ», έγραψε απευθυνόμενος στα 124 εκατομμύρια followers του ο Τζάστιν Μπίμπερ.

Τι είναι η νόσος του Lyme


Η νόσος του Lyme ή αλλιώς Βορρελίωση προκαλείται από τέσσερα είδη βακτηρίων, τα οποία μεταδίδονται στον άνθρωπο μέσω του τσιμπήματος από το τσιμπούρι Ixodes ricinus. Το συγκεκριμένο είδος τσιμπουριού ζει σε περιοχές με έντονο πράσινο και γι’ αυτό είναι σημαντικό να ακολουθείτε τους βασικούς κανόνες υγιεινής έπειτα από κάθε εξωτερική δραστηριότητα. Η νόσος του Lyme εάν διαγνωστεί στα πρώτα στάδια -στις περισσότερες περιπτώσεις- αντιμετωπίζεται με αντιβιοτικά. Η πλειοψηφία όσων ακολουθούν μια αγωγή τριών εβδομάδων ξεπερνούν όλα τα προβλήματα αλλά ορισμένοι ασθενείς εξακολουθούν να έχουν συμπτώματα για χρόνια.

πηγη: fthis.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr