Ο Τσίπρας αποθέωσε τον Ηλιόπουλο: Θα τινάξεις τη μπάνκα όπως ο καθηγητής του Casa de Papel
Www.true.gr

Ο Τσίπρας αποθέωσε τον Ηλιόπουλο: Θα τινάξεις τη μπάνκα όπως ο καθηγητής του Casa de Papel

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η επίσημη παρουσίαση της υποψηφιότητας του Νάσου Ηλιόπουλου για τον Δήμο της Αθήνας.

Ο πρωθυπουργός και ο υποψήφιος δήμαρχος μπήκα στον χώρο της παρουσίασης υπό τους ήχους των Doors και στη συνέχεια ο πρωθυπουργός απευθύνθηκε στον Νάσο Ηλιόπουλο, λέγοντάς του:

«Προχτές μίλαγα με έναν φίλο μου Αθηναίο, στην ηλικία μου, που δεν ασχολείται πολύ με την πολιτική, του λέω: ‘Τον Νάσο τον Ηλιόπουλο θα ψηφίσεις ε;’. Μου λέει: ‘Ποιον; Ποιος είν’ αυτός;’. Ανοίγω το κινητό μου, βγάζω τη φάτσα σου. Μου λέει: ‘Δεν τον ξέρω, αλλά κάτι μου θυμίζει, ρε συ αυτός μου θυμίζει τον καθηγητή από το Casa de Papel’ (σ.σ. ισπανική σειρά που έχει σημειώσει παγκόσμια επιτυχία). Του λέω: ‘και πού να δεις όταν τινάξει τη μπάνκα στον αέρα, θα είναι ακριβώς ο ίδιος!».

«Σε γνωρίζουν πάρα πολύ καλά οι δεκάδες χιλιάδες εργαζόμενοι, κυρίως νέοι άνθρωποι που αποκτήσανε κανονικότητα στη ζωή τους χάρη στις προσπάθειες σου στο Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας, δεκάδες χιλιάδες εργαζόμενοι που δεν έχουν ωράρια από ήλιο σε ήλιο, αλλά υποχρεούνται οι εργοδότες τους να τηρήσουν την κανονικότητα», είπε ο Αλέξης Τσίπρας και στη συνέχεια τόνισε ότι η υποψηφιότητα του έχει όλες τις προϋποθέσεις να είναι νικηφόρα: «Να αποδείξουμε ότι η Αθήνα ανήκει στους πολλούς, δεν ανήκει στις ελίτ, στα τζάκια, στις πολιτικές οικογένειες που θεωρούν και την Αθήνα κληρονομικό δικαίωμα». «Η Αθήνα ανήκει στους Αθηναίους και τις Αθηναίες, τις νέες και τους νέους, στους ανθρώπους που έχουν δικαίωμα να ονειρεύονται και να ζουν με αξιοπρέπεια σε αυτή την πόλη που μπορεί να γίνει ξανά βιώσιμη και φιλική προς την καθημερινότητα των ανθρώπων και ιδιαίτερα εκείνων που ζουν στις λαϊκές γειτονιές, τις υποβαθμισμένες γειτονιές της πόλης. Διότι η Αθήνα δεν είναι μόνο η βιτρίνα, αλλά είναι οι γειτονιές της» είπε ο πρωθυπουργός.

Το παρών έδωσαν σχεδόν όλοι οι υπουργοί της κυβέρνησης, στελέχη της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ αλλά και άλλοι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ στις Δημοτικές εκλογές.


Η εκστρατεία στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ έχει σύνθημα: «ΑΘΗΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ» και εστιάζει στους τομείς της Ασφάλειας, της κοινωνικής πολιτικης, Δημοκρατια, Καθημερινοτητα, Δημόσιος χώρος.
ΠΗΓΗ: thecaller.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr